counter

Έλενα Γκρέκου: Το βιογραφικό, η μητρότητα σε μικρή ηλικία και η σχέση με τον Βαλάντη

Έλενα Γκρέκου: Το βιογραφικό, η μητρότητα σε μικρή ηλικία και η σχέση με τον Βαλάντη
Έλενα Γκρέκου: Το βιογραφικό, η μητρότητα σε μικρή ηλικία και η σχέση με τον Βαλάντη

Η Έλενα Γκρέκου είναι από τις γυναίκες που έγιναν μαμάδες σε μικρή ηλικία. Ο γάμος που δεν έγινε, ο πρώην σύντροφός της, Βαλάντης, το παιδί της αλλά και το βιογραφικό της, είναι εξαιρετικά δημοφιλείς σαν αναζητήσεις, οπότε εμείς συγκεντρώσαμε όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνη σε ένα άρθρο.

  • Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Έλενα Γκρέκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη
  • Παρακολούθησε μαθήματα κλασσικό τραγούδι για 4 χρόνια και φοίτησε στη σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
  • Μετά από σχέση με τον Βαλάντη, μένει έγκυος και σταματάει να τραγουδάει, αφού η μητρότητα ήταν αυτό έκανε την Έλενα Γκρέκου να νιώθει πως θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τα νυχτερινά μαγαζιά. Μάλιστα η εντυπωσιακή τραγουδίστρια είναι πολύ δεμένη με τον 15χρονο σήμερα Χάρη, και το παιδί της αποτελεί για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της.

  • Η Έλενα Γκρέκου μετά τον χωρισμό της θα επανέλθει και στις νυχτερινές πίστες αλλά και στη δισκογραφία με το δίσκο “Δε μιλάω με αγνώστους” (2007) και “Μηδέν” (2009).

Με τον Βαλάντη (δείτε εδώ την τωρινή του σύντροφο), η Έλενα Γκρέκου βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη για πολλά χρόνια, την οποία έληξαν εξωδικαστικά με την ίδια να δηλώνει σχετικά:

«Συνειδητοποίησα ότι αυτό που ουσιαστικά θέλω από τη σχέση μου με τον Βαλάντη, ήταν να είναι κοντά στο παιδί. Κακά τα ψέματα, μεγαλώνω αγόρι και το πρότυπο του άντρα είναι πολύ σημαντικό. Έβαλα λοιπόν προτεραιότητα τη σχέση του με τον πατέρα του και σε δεύτερη μοίρα τα της οικονομικής φύσης θέματα.

Την διατροφή ή οτιδήποτε άλλο. Μπήκε σε προτεραιότητα η επαφή με τον πατέρα του.Πιστεύω πως το κουμπί, σε όλους τους ανθρώπους, είναι η επικοινωνία. Αν έχεις την καλή διάθεση να κάνεις διάλογο, δεν υπάρχει άνθρωπος που θα σε απορρίψει. Αν είσαι προκατειλημμένος, τα βλέπεις όλα μαύρα κι έχεις απότομη κι επικριτική συμπεριφορά απέναντι στον άλλον, δεν βγαίνει κάτι.

Ήξερα πολύ καλά τον Βαλάντη, μιας και γνωριζόμαστε από παιδιά, ένα είναι το κουμπί του. Θέλει καλό τρόπο. Δεν θέλει εντάσεις, δεν θέλει να του επιβάλεις πράγματα. Δυο μέρες πριν γίνει το δικαστήριο μου ζήτησε να βρεθούμε και είπα ναι. Ενώ σε άλλη περίπτωση, εφόσον είχα πάρει την απόφαση να πάω δικαστικά, δεν θα βρισκόμουν μαζί του, δεν θα έκανα διάλογο. Είπα όμως πως αξίζει, για χάρη του παιδιού μου, να πάω και ίσως έβγαινε κάτι. Τελικά, η πολύωρη συζήτηση που είχαμε εκείνο το βράδυ, δεν έφερε απλά το καλύτερο αποτέλεσμα για το παιδί, αλλά και για μένα, Αισθάνομαι καλύτερος άνθρωπος μετά απ’ αυτό. Δεν ξέρω αν θα ένιωθα τόσο καλά, αν αυτή τη στιγμή ήμασταν σε διαμάχη».

Για το παιδί της, η Έλενα Γκρέκου έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της:

«Ο γιος μου ξέρει ότι η μαμά δεν δουλεύει πλέον τόσο για την καριέρα, αλλά για να του παρέχει κάποια πράγματα παραπάνω. Να μη του λείπει τίποτα. Σίγουρα αγαπάω το τραγούδι, αλλά βάζω τον ρόλο της μάνας σε πρώτη μοίρα, γιατί είναι αληθινός. Εκεί είμαι εγώ. Είμαι η Έλενα. Στον χώρο αυτό, πολλές φορές, μπαίνεις στην διαδικασία να μην είσαι ο εαυτός σου. Κι είναι κάτι που δεν γουστάρω καθόλου, για αυτό και έχω πάει πίσω σε αυτή τη δουλειά. Έχω μάθει να έχω μπέσα, να είμαι ντόμπρα με τους ανθρώπους, να μιλάω έξω από τα δόντια, να μη παραμυθιάζω, να μην υπόσχομαι, να μην δίνω ελπίδες, γενικά δεν είμαι διπλωμάτης.

Θα είχα κάνει καριέρα, αν ήμουν πιο εύκολη. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Αλλά δεν είμαι εύκολη γενικότερα. Ούτε ως γυναίκα, ούτε ως άνθρωπος, ούτε σαν χαρακτήρας. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί αύριο το πρωί που θα ξυπνήσω, να βρεθεί ο πρίγκιπας, να έχω μπει στο μεγαλύτερο, το καλύτερο στούντιο με τους καλύτερους συνθέτες, να είμαι στο καλύτερο μαγαζί με τις προδιαγραφές να γίνω το νούμερο ένα, να έρθει ο πρίγκιπας με το άλογο και να εξαφανιστώ».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR