counter

Έλενα Γκρέκου: Η πρώην σύζυγος του Βαλάντη "καρφώνει" Κουρεντή-Κατσαούνη - "Είναι στημένο…"

Έλενα Γκρέκου: Η πρώην σύζυγος του Βαλάντη "καρφώνει" Κουρεντή-Κατσαούνη - "Είναι στημένο…"
Έλενα Γκρέκου: Η πρώην σύζυγος του Βαλάντη "καρφώνει" Κουρεντή-Κατσαούνη - "Είναι στημένο…"

Η πρώην σύζυγος του Βαλάντη, Έλενα Γκρέκου παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή και την κάμερα του Happy Day. Η τραγουδίστρια στήριξε τον πρώην σύζυγό της, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο Survivor, ενώ παράλληλα «κάρφωσε» τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, κάνοντας λόγο για στημένο ειδύλλιο.

«Είναι λογικό να έχουν τις καλές και τις κακές στιγμές τους, μπορεί όντως να έχει συμβεί κάτι και να έχει προκαλέσει αυτόν τον χαμό. Αλλά γενικότερα, ο Βαλάντης δεν φτάνει σε τόσο ακραίες συμπεριφορές. Δηλαδή η Μυριέλλα πιστεύω ότι όντως τον έχει βγάλει από τα ρούχα του και πιστεύω ότι έχει ένα δίκιο. Και μένα δε μου αρέσει αυτό που βλέπω. Θα πάρω το μέρος της Αθηνάς Ευμορφιάδη, γιατί μου άρεσε πολύ ο τρόπος που μίλησε αυτή η κοπέλα.

Το Survivor το παρακολουθούν και μικρές ηλικίες. Το να ερωτοτροπούν μπροστά στην κάμερα δεν είναι σενάριο, ούτε βλέπουμε κάποιο σίριαλ. Βλέπουμε ένα παιχνίδι. Όταν είδαμε αυτή τη σκηνή, σοκαριστήκαμε. Ούτε οι δικές μου αρχές θα μου το επέτρεπαν αυτό και θεωρώ ότι είναι στημένο από τη μία πλευρά, ίσως από την κοπέλα. Να παίζει θέατρο είναι κακό» είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Σχετικά με το ξέσπασμα του Βαλάντη εναντίον της Μυριέλλας Κουρεντή, η Έλενα Γκρέκου σχολίασε: «Όντως βγήκε εκτός εαυτού, ήταν τρομερά οξύθυμος, όμως εγώ δε θα κρατήσω αυτό. Θα κρατήσω γενικά την εικόνα όλη που βλέπω και θα κρίνω. Δε ξέρω αν ήμουν εγώ μέσα πώς θα αντιδρούσα. Επειδή είμαι πολύ ηθική στη ζωή μου και έχω και ένα παιδί και προσέχω πάρα πολύ, είναι πολύ μακριά από τα δικά μου τα δεδομένα, δε θα το έκανα ποτέ. Ειδικά αν είχα και σχέση έξω, που από ό,τι ξέρω έχει η κοπέλα. Ο Βαλάντης δεν έχει ανάγκη να ζηλέψει. Μπήκε στο παιχνίδι για τους λόγους του. Προσπαθεί να παραμείνει και παραμένει. Δεν έχει ανάγκη τη δημοσιότητα. Είναι θυμωμένος. Είναι ηθικός ο Βαλάντης».

Δείτε όλα όσα είπε η Έλενα Γκρέκου στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR