counter

Έλενα Γαλύφα: “Το πρώτο μου δοκιμαστικό ήταν για το Shopping Star, αλλά κατέληξαν στην Βίκυ Καγιά”

Έλενα Γαλύφα: “Το πρώτο μου δοκιμαστικό ήταν για το Shopping Star, αλλά κατέληξαν στην Βίκυ Καγιά”
Έλενα Γαλύφα: “Το πρώτο μου δοκιμαστικό ήταν για το Shopping Star, αλλά κατέληξαν στην Βίκυ Καγιά”

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και την Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε συνέντευξη η Ελενα Γαλύφα.  

Η fashion blogger μίλησε για τη συμμετοχή της στο GNTM, αποκαλυψε πως είχε κάνει δοκιμαστικό για το "Shopping Star" και αναφέρθηκε και στο "My style rocks".

Δείτε επίσης - Έλενα Γαλύφα: "Μετάνιωσα για την ανάρτηση, πήρα αμέσως τηλέφωνο τη Βίκυ Καγιά" 

Όσα είπε η Έλενα Γαλύφα  

“Πάντα είχε προτάσεις για να είμαι σε μια εκπομπή. Το πρώτο μου δοκιμαστικό αναφορικά με τη μόδα ήταν για να παρουσιάσω το Shopping Star. Τότε πέρασε πολύς κοσμός μέχρι να καταλήξουν στην Βίκυ. Δεν στεναχωριέμαι για τίποτα, γιατί λέω πως δεν είναι ήττα δική σου, αλλά δεν είναι η στιγμή σου”, είπε αρχικά η Έλενα Γαλύφα και συνέχισε:  

“Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει την κριτική του, είτε αρνητική είτε θετική και πολλές φορές η αρνητική κριτική μας φτιάχνει κιόλας. Δηλαδή βλέπουμε αν έχει βάση αυτό και καλυτερεύουμε κάποια κομμάτια του εαυτού μας.  

Με τη Ραμόνα Βλαντή έχουμε βγει και συνυπήρχαμε πολλές φορές οπότε, εάν κάτι την είχε ενοχλήσει, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. Την έχω υποστηρίξει και σε πάρα πολλές παρέες και σχόλια που τυγχάνει να είναι και εκείνη το επίκεντρο”.  

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να τη δούμε στο “My Style Rocks” ανέφερε: “Για το My Style Rocks δεν έχω κάνει κάποιο ραντεβού. Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει μια κουβέντα. Από το τι ακούγεται μέχρι να καταλήξουμε στα τελικά ονόματα θα διανύσουμε πολλά χιλιόμετρα. Νομίζω ότι τα ονόματα δεν έχουν κλειδώσει ακόμα. Δεν είναι αυτά που ακούγονται τα πρόσωπα. Μπορεί να είναι κάποιο από αυτά αλλά είναι πολύ νωρίς. Δεν θα με πείραζε να έβλεπα την Καραβάτου εκεί. Εννοείται ότι θα ήθελα να δω τον εαυτό μου σε αυτό το πρότζεκτ. Και το My Style Rocks το έβλεπα, όπως και το GNTM με το οποίο έχω έρωτα”.  

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Έλενα Γαλύφα:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR