counter

Έλενα Ακρίτα: Κατέθεσε αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου! Η αποζημίωση που ζητά

Έλενα Ακρίτα: Κατέθεσε αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου! Η αποζημίωση που ζητά
Έλενα Ακρίτα: Κατέθεσε αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου! Η αποζημίωση που ζητά

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Αχιλλέας Μπέος μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη. Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Βόλου έκανε μια νέα δήλωση για την Έλενα Ακρίτα που προκάλεσε την αντίδραση της.

«Άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα. Απατεώνες όλοι. Είχε πεθάνει η μάνα της και έπαιρνε τη σύνταξη και την έτρωγε», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Διαβάστε επίσης! Σίσσυ Χρηστίδου: Η οργισμένη ανάρτηση μετά τη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου, "Αυτούς που γελάνε να φοβάσαι"

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε και σε μια ανάρτηση της στο Facebook έγραψε: «“Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της πεθαμένης μάνας της;”  Μπέος στον Λιάγκα.

Μπέο πες αλεύρι, η Ακρίτα σε γυρεύει. Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο. Δεν θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά».

Έλενα Ακρίτα – Αγωγή εναντίον του Αχιλλέα Μπέου μετά τη δήλωσή του

Μετά από όσα έγιναν η Έλενα Ακρίτα κατέθεσε αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου και ζητά  το ποσό των 100.000 ευρώ ως αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης.

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μάλιστα ανακοίνωσε: «Τον δρόμο της Δικαιοσύνης ακολουθεί η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Έλενα Ακρίτα, μετά τη χυδαία επίθεση προς το πρόσωπό της τη Δευτέρα 09/10 το πρωί από τον Αχιλλέα Μπέο.

Η Έλενα Ακρίτα, μέσω του δικηγόρου της Βασίλη Σωτηρόπουλου, κατέθεσε ήδη αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατά του δημάρχου του Βόλου, ο οποίος καλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 εξαπέλυσε μια χυδαία -αν και δυστυχώς όχι πρωτοφανή για τον ίδιο- επίθεση προς τη βουλευτή Επικρατείας, επιχειρώντας με ύβρεις και αδίστακτα ψεύδη να την απαξιώσει και να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή της.

Το ομοφοβικό παραλήρημα ακροδεξιάς ρητορικής του Αχιλλέα Μπέου το βράδυ της Κυριακής έχει ήδη προκαλέσει την παρέμβαση του Αρείου Πάγου. Η Έλενα Ακρίτα με την αγωγή της, με την οποία ζητάει από τον Αχ. Μπέο το ποσό των 100.000 ευρώ ως αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης και θα εκδικαστεί τον προσεχή Φεβρουάριο, θέλει να καταστήσει από την πρώτη στιγμή σαφές το εξής:

Εάν ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου νομίζει ότι μπορεί να τραμπουκίζει και να εκτοξεύει τον προσβλητικό, ομοφοβικό, σεξιστικό, αισχρό και κακοποιητικό του λόγο προς πάσα κατεύθυνση, πλανάται πλάνην οικτρά. Αυτός ο κατήφορος μπορεί και πρέπει να σταματήσει. Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο».

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR