counter

Εκτός εαυτού με τον Χάρι ο Ουίλιαμ: "Η σύζυγός μου είναι σοβαρά άρρωστη, άδειασέ μας τη γωνιά"

Εκτός εαυτού με τον Χάρι ο Ουίλιαμ: "Η σύζυγός μου είναι σοβαρά άρρωστη, άδειασέ μας τη γωνιά"
Εκτός εαυτού με τον Χάρι ο Ουίλιαμ: "Η σύζυγός μου είναι σοβαρά άρρωστη, άδειασέ μας τη γωνιά"

Μπορεί το ταξίδι του Χάρι στο Λονδίνο να έκανε πολλούς να μιλούν για συμφιλίωσης μεταξύ των αδερφών, ωστόσο κάτι τέτοιο όχι απλά δεν συνέβη αλλά δεν πρόκειται και να συμβεί μελλοντικά.  Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της η Kate Mansey, συντάκτρια στους Times, η απουσία συνάντησης του Χάρι με τον αδελφό του και την Κέιτ Μίντλετον, δείχνουν ότι η κατάσταση είναι τεταμένη στην οικογένεια.

"Αν δεν μπορούν να είναι μαζί σε μια κρίση όπως αυτή, η οποία όπως φαίνεται θα κρατήσει πολύ, φαίνεται ότι δεν υπάρχει ελπίδα να ξεπεραστεί η κακή σχέση ανάμεσα στα δύο αδέλφια καθώς έχουν γίνει πολλά στο παρελθόν με το βιβλίο του Χάρι, τη συνέντευξη στην Οπρα, το ντοκιμαντέρ στο Netflix" τόνισε η ίδια και στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Ουίλιαμ έχει μια πολύ άρρωστη σύζυγο που αναρρώνει από μεγάλη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και δεν έχει καμία διάθεση να κάνει πίσω στο θέμα του αδελφού του.

Διαβάστε επίσης: Αναβρασμός στο Παλάτι: Η φημολογούμενη συμφιλίωση Χάρι & Ουίλιαμ και η "δύσκολη κατάσταση" της Κέιτ

Ο Ουίλιαμ σκέφτεται, "η σύζυγός μου είναι βαριά άρρωστη, εγώ έχω αναλάβει πολλά βάρη, εσύ έφυγες και δεν σε χρειάζομαι πια στη ζωή μου". Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι πλέον, ο διάδοχος του θρόνου είναι ο επικεφαλής του παλατιού, αφού ο πατέρας του έχει αποσυρθεί επί αορίστου. Αν και το παλάτι κρατάει σφραγισμένα τα χείλη του, οι πληροφορίες που διαρρέουν αναφέρουν ότι ο Ουίλιαμ να είναι εξοργισμένος με τον αδελφό του.  Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τους βασιλικούς ειδικούς, πρόκειται να γίνουν πολλές ανακατατάξεις πίσω από τις κλειστές πόρτες της βασιλικής οικογένειας, ενώ ο μονάρχης και η Κέιτ Μίντλετον παραμένουν εκτός σε αναρρωτική άδεια.

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR