counter

Αναβρασμός στο Παλάτι: Η φημολογούμενη συμφιλίωση Χάρι & Ουίλιαμ και η "δύσκολη κατάσταση" της Κέιτ

Αναβρασμός στο Παλάτι: Η φημολογούμενη συμφιλίωση Χάρι & Ουίλιαμ και η "δύσκολη κατάσταση" της Κέιτ
Αναβρασμός στο Παλάτι: Η φημολογούμενη συμφιλίωση Χάρι & Ουίλιαμ και η "δύσκολη κατάσταση" της Κέιτ

"Ήρθε η στιγμή ο Χάρι να επιστρέψει στο σπίτι του;", διερωτάται η ταμπλόιντ The Mirror, λίγο μετά την άφιξη του στο Παλάτι, ωστόσο σίγουρα όλη η Βρετανια (και όχι μόνο) αναρωτιέται εάν ο Χάρι θα συναντηθεί επίσης με τον Ουίλιαμ, μιας και οι δυο τους δεν μιλούσαν καν!

"Καθώς ο Κάρολος είναι διαλυμένος από τη διαμάχη μεταξύ των γιων του και ελπίζει σε μια επαναπροσέγγιση, ο Ουίλιαμ είναι πεπεισμένος πως η εμπιστοσύνη (…) έχει ολοκληρωτικά χαθεί", υπογραμμίζει την ίδια ώρα ο σχολιαστής της βασιλικής οικογένειας Ρίτσαρντ Κέι, σε δηλώσεις του στην Daily Mail.

Αν και ο βασιλιάς Κάρολος συνέχιζε να εμφανίζεται στοργικός προς τον Χάρι,  μιλώντας για παράδειγμα για την "αγάπη" του προς εκείνον στην ομιλία του την επομένη του θανάτου της Ελισάβετ, ο Ουίλιαμ δεν είναι το ίδιο "ζεστός", κυρίως λόγω των όσων είπε στην αυτοβιογραφία του ο Χάρι, "Spare". Θυμίζουμε ότι εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός προς τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον οποίο περιέγραψε ως "ευέξαπτο", ενώ περιέγραφε ότι υπήρξε "η σκιά του, ο αντικαταστάτης (του), το plan B (του)" για ολόκληρη τη ζωή του. Υπαινίχθηκε επίσης ότι ο Ουίλιαμ δεν παντρεύτηκε την Κέιτ από αγάπη.

"Το μοναδικό πράγμα που έχουν ακόμη κοινό είναι η αγάπη τους για τον "αγαπημένο πατέρα" τους, τον μοναδικό γονέα που τους έχει απομείνει", υπογραμμίζει η Καμίλα Τομινέι, μια ειδικός στη μοναρχία, σε δηλώσεις της στην Telegraph.

Όσο για την πριγκίπισσα Κάθριν η οποία βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση μιας και αναρρώνει από ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, δεν τίθεται καν θέμα συνάντησης με τον Χάρι.

Μπορεί, λοιπόν, ο Γουίλιαμ να αναγκαστεί να δει τον αδελφό του λόγω της ασθένειας του πατέρα του, ωστόσο, η Κέιτ είναι ανένδοτη. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η τελευταία φορά τα δύο αδέλφια εμφανίστηκαν μαζί ήταν τον Σεπτέμβριο του 2022, για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και δεν έχουν ανταλλάξει "ούτε λέξη" εδώ και μήνες.

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR