counter

" Έκλαιγα από συγκίνηση. Μοναδική στιγμή όταν πρωτοαντίκρισα τον γιο μου"

" Έκλαιγα από συγκίνηση. Μοναδική στιγμή όταν πρωτοαντίκρισα τον γιο μου"
" Έκλαιγα από συγκίνηση. Μοναδική στιγμή όταν πρωτοαντίκρισα τον γιο μου"

Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φαίνεται να απολαμβάνει την καινούρια της ζωή η όποια είναι γεμάτη ευτυχία, έρωτα, παιδικό χαμόγελο και πολλή ησυχία. Ζει σε ένα σπίτι ελάχιστα λεπτά από το χαοτικό κέντρο της Αθήνας σε ένα σημείο με μαγική ησυχία σαν να βρίσκεται στην επαρχία.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της παίζουν οι δύο άντρες της ζωής της, ο σύζυγος της Παναγιώτης Πιλαφάς και ο 6 μηνών γιος της Μάξιμος. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, μεταξύ άλλων μίλησε για την εγκυμοσύνη της αλλά και τη διαδικασία της γέννας. Ενώ βρισκόταν εκτός Αθηνών για Πάσχα ο μικρούλης απ’ ότι φαίνεται ήθελε να κάνει την ηρωική του έξοδο:

«Δεν έσπασαν τα νερά, με έπιασαν φοβεροί πόνοι. Ήταν επεισοδιακό γιατί βρισκόμασταν στο σπίτι ενός φίλου στο Καμάρι για Πάσχα. Ήταν χαράματα όταν ξύπνησα με φοβερούς πόνους. Νόμιζα πως είχα κάποιο κολικό, όμως οι πόνοι κράτησαν πάνω από τρεις ώρες έτσι συνειδητοποίησα πως είναι ωδίνες του τοκετού... Ο γιατρός μου με συμβούλευσε να επιστρέψω στην Αθήνα ενώ αυτός επέστρεψε άρον άρον από Πάρο», ενώ συνεχίζει λέγοντας: «Ο Παναγιώτης που οδηγούσε ήταν αγχωμένος και του έλεγα «έλα ηρέμησε, χαλάρωσε, θα μας πάρει ώρες αυτή η διαδικασία». Στην πραγματικότητα παραλίγο να γεννήσω μέσα στο αυτοκίνητο».

«Έκλαιγα από συγκίνηση. Μοναδική στιγμή όταν τον πρωτοαντίκρισα… δε θα το ξεχάσω ποτέ», είναι τα λόγια της για την στιγμή που ήρθε στον κόσμο ο γιος της Μάξιμος.

Ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς τη βοηθάει είναι παραδειγματικός σύντροφος και πατέρας: «Κάνει τα πάντα. Το κάνει μπάνιο, τον αλλάζει, τον ταΐζει την κρέμα του, τον κοιμίζει. Είναι εξαιρετικός μπαμπάς και είμαι πάρα πολύ ήσυχη όταν είναι εκείνος μαζί με το μωρό. Μπορεί να φύγω για την πρόβα και όταν επιστρέψω να τα χει κάνει όλα εκείνος».

«Όταν είμαι έξω μου λείπει το μωρό και γυρνάω τρέχοντας. Δεν μου χει λείψει τίποτα πιο πριν».

Το μωρό της, της έχει πάρει τα μυαλά και θα ήθελε πολύ σύντομα να κάνει και ένα δεύτερο αλλά περιμένει να μεγαλώσει λιγάκι ο Μάξιμος. Όταν είναι σπίτι δε σταματάει να του τραγουδάει αφού τον τελευταίο καιρό προετοιμάζεται για το μιούζικαλ “Annie” όπου θα   βγαίνει στη σκηνή με το Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Του τραγουδάω όλη την ώρα. Αλλά και το μωρό τραγουδάει. Με κοιτάει στα μάτια γουρλώνει τα δικά του και μουρμουρίζει το ρυθμό.»

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR