counter

Έκανε δώρο αξίας 722.780€ στην κόρη του Harper! Μα τι της πήρε;

Έκανε δώρο αξίας 722.780€ στην κόρη του Harper! Μα τι της πήρε;
Έκανε δώρο αξίας 722.780€ στην κόρη του Harper! Μα τι της πήρε;

Είναι δεδομένο πλέον ότι μια είναι η γυναικεία ύπαρξη στην οποία ο David Beckham μπορεί να λυγίσει και να κάνει τα πάντα και δεν είναι άλλη από την μονάκριβη του κόρη Harper Seven. Σαν γνήσιος χαζομπαμπάς ο David Beckham πήρε ένα πανάκριβο δώρο στην κόρη του, αξίας 722.780 ευρώ!

Δε λογαριάζει τα λεφτά για τα μάτια της κόρης του!

Χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος - γενέθλια ή κάποια άλλη περίσταση – έτσι απλά ξόδεψε 722.780€ για να χαρίσει ένα έργο τέχνης στην Harper Seven το οποίο κοσμεί τον τοίχο του δωματίου της.

Το κορίτσι του μπαμπά!

Πρόκειται για ένα έργο τέχνης του καλλιτέχνη Damien Hirst με τίτλο: “Το κορίτσι του μπαμπά”.  Mια τεράστια ροζ καρδιά στολισμένη με πεταλούδες από τον ερωτευμένο με την κόρη του μπαμπά, για τη μικρή Harper Seven που του χει πάρει το μυαλό.

Τα λεφτά ρέουν άφθονα στο σπίτι των Beckham που ο David Beckham κάνει ένα τόσο ακριβό δώρο σε ένα παιδί που πραγματικά δεν καταλαβαίνει τη σημασία του συγκεκριμένου έργου τέχνης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο μπαμπάς λιώνει για την κόρη του και δεν την αποχωρίζεται λεπτό. Άραγε τα αδέλφια της Harper Seven να ζήλεψαν το πολύτιμο και ξεχωριστό αυτό δώρο;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR