counter

Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης με τα fake news για “θάνατο” του γιου του

Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης με τα fake news για “θάνατο” του γιου του
Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης με τα fake news για “θάνατο” του γιου του

Την οργή του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε μια ψευδής ανάρτηση χρήστη του Twitter που ανέφερε ότι ο γιος του πέθανε.

“ΕΚΤΑΚΤΟ: πέθανε ο γιος του @AdonisGeorgiadi, είχε ανάγκη από εγχείρηση καρδιάς, δυστυχώς το #Παιδοκαρδιοχειρουργικο στο αγ. σοφίας δεν λειτουργεί πλέον”, έγραφε το επίμαχο μήνυμα ως κριτική στα δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει παύσει τη λειτουργία του το Παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο της μονάδας.

Φυσικά ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν το άφησε όλο αυτό να περάσει έτσι και κίνησε άμεσα όλες τις απαραίτητες  νομικές διαδικασίες. Μάλιστα δεν παρέλειψε να προχωρήσει και σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αποκαλύπτοντας τον εκνευρισμό του και ζητώντας από τους ακόλουθούς του να κάνουν μαζικές αναφορές προκειμένου να αφαιρεθεί το εν λόγω post.

“Πέραν του ότι έχω κινήσει ήδη τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες, ανεβάζω αυτό το αχαρακτήριστο μήνυμα, ως δείγμα του μίσους και της ποιότητας που κρύβουν στην ψυχή τους αυτοί οι άνθρωποι. Θα εκτιμούσα τα μαζικά report πάντως σε αυτή την αισχρή περίπτωση”.

Δείτε την ανάρτησή του:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR