counter

Εξαφανίστηκε ο λογαριασμός του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο twitter μετά την συνέντευξη με την 24χρονη Γεωργία

Εξαφανίστηκε ο λογαριασμός του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο twitter μετά την συνέντευξη με την 24χρονη Γεωργία
Εξαφανίστηκε ο λογαριασμός του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο twitter μετά την συνέντευξη με την 24χρονη Γεωργία

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο η 24χρονη κοπέλα που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η νεαρή κοπέλα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού αποκάλυψε τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ. Η 24χρονη ανέφερε πως έχασε τη συνείδησή της όταν ήπιε ποτό που της πρόσφεραν, ενώ περιέγραψε πως θυμάται δύο άτομα στο ξενοδοχείο με τον έναν από πάνω της και την ίδια να μην μπορεί να κάνει τίποτα για να το αποτρέψει…

«Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από τον έναν τον άνθρωπο τη στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι, και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Ήταν από πάνω μου, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, δεν θυμάμαι να πέρασα εγώ κάτι δεν είχα καμία απολύτως λειτουργικότητα, καμία απολύτως συνείδηση για κάτι που δεν είχα τη δύναμη να αποτρέψω. Όπως σηκώθηκα είδα κάτω το εσώρουχο μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι είδα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Καθώς γυρνάω στο δωμάτιο βλέπω αντρικά ρούχα και χάπια για τα οποία δεν υπήρχε κανένας λόγος να βρίσκομαι στο δωμάτιο. Άρχισα να κλαίω και ντράπηκα. Θεωρώ ότι υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλεύεται κορίτσια ευάλωτα που θέλουν να βγουν να πάνε στο μαγαζί τους, και της οδηγούν σε αυτή την κατάσταση» είπε η 24χρονη.

Τις τελευταίες ώρες, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος βρίσκεται εκτός twitter.

Συγκεκριμένα, ο προσωπικός του λογαριασμός βρίσκεται σε αναστολή.

Αυτό συνέβη λίγα 24ωρα μετά την πρώτη συνέντευξη της Γεωργίας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Μέχρι αυτή την ώρα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο ούτε έχει ενημερώσει για το προφίλ του στο twitter που απανεργοποιήθηκε.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR