counter

Γιώργος Λιάγκας: "Έναν ωραίο άντρα δεν τον καθιστούν οι κοιλιακοί, δεν λέω ότι είμαι ωραίος, άσχημο με θεωρώ"

Ενοχλημένος ήταν ο Γιώργος Λιάγκας με μία ανάρτηση που έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για εκείνον.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος – Τι έγραφε στην ανάρτησή του;

Ο δημοσιογράφος ανέβασε ένα παλιότερο άρθρο, στο οποίο η Κάτια Ταραμπάνκο είχε δηλώσει ότι θεωρεί τον Γιώργο Λιάγκα έναν από τους ωραιότερους άντρες της Ελλάδας σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Τι στο καλό; Τόσο χάλια γίναμε οι υπόλοιποι; Για το στήθος που κρέμασε υπάρχει και ο Φουστάνος».

Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του αναδημοσίευσε το instastory στο προφίλ του και έγραψε: «Έγραψε ο γίγαντας της δημοσιογραφίας και της αισθητικής, ανασύροντας μια… προ τριετίας δήλωση. Αλλά είπαμε, σε ό,τι με αφορά είναι χιούμορ. Αλλού το βαφτίζουμε bullying».

Το πρωί της Δευτέρας 13/11 ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σχολίασε το συγκεκριμένα συμβάν μέσα από «το Πρωινό» τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Επειδή μου έστειλαν πολλά μηνύματα μη στεναχωριέσαι και λοιπά, δεν στεναχωρήθηκα καθόλου. Όχι ότι είμαι γαϊδούρι και δεν επηρεάζομαι όμως δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα με καταβάλει και δεν μπορώ να δουλέψω κλπ... Έναν ωραίο άντρα δεν τον καθιστούν οι κοιλιακοί δεν λέω ότι είμαι ωραίος, άσχημο με θεωρώ. Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Εγώ από κάτω δεν το έγραψα για τον Μάκην το πρόβλημά μου δεν είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Στην Ελλάδα έχουμε δικαίωμα κάποιους να τους λέμε χοντρούς χωρίς κανένα κόστος και για κάποιους άλλους δεν έχουμε δικαίωμα.. αυτό λοιπόν κύριοι συνάδελφοι δεν είναι πολιτική ορθότητα, είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Εκτός από τη Ναταλία Γερμανού η οποία τοποθετήθηκε δημόσια για την ανάρτηση αυτή τοποθετήθηκε κανείς άλλος; Αν δεν το είχα κάνει εγώ δημόσια ούτε θα το είχε πάρει χαμπάρι Ναταλία θα έβγαινε κανείς να με στηρίξει; Αν στο πρόσωπο το δικό μου βάλετε ένα άλλο πρόσωπο που έχει παραπάνω κιλά θα γινόταν χαμός στην Ελλάδα από χθες; εμένα δεν με πείραξε ο Τριανταφυλλόπουλος ανήκει στην ιστορία θα τον κρίνει ιστορία το θέμα είναι κατά πόσο η πολιτική ορθότητα ισχύει για όλους» είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Δείτε επίσης - Γιώργος Λιάγκας: Η έντονη αντίδραση στην ανάρτηση που έκανε για εκείνον ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR