counter

Ειρήνη Στεριανού: “Σε οντισιόν για ταινία ο σκηνοθέτης προσπάθησε να με αποπλανήσει”

Ειρήνη Στεριανού: “Σε οντισιόν για ταινία ο σκηνοθέτης προσπάθησε να με αποπλανήσει”
Ειρήνη Στεριανού: “Σε οντισιόν για ταινία ο σκηνοθέτης προσπάθησε να με αποπλανήσει”

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο παραχώρησε η Ειρήνη Στεριανού, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM.  

To μοντέλο μίλησε για το ριάλιτι μόδας, ενώ συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για την προσπάθεια σκηνοθέτη να τη αποπλανήσει.

Δείτε επίσης - Ειρήνη Στεριανού: “Ο πρώην σύντροφός διέρρευσε φωτογραφία από προσωπική στιγμή, δεν μπορούσα να κοιμηθώ”

Ειρήνη Στεριανού – Το GNTM και η εξομολόγηση για τον σκηνοθέτη που προσπάθησε να την αποπλανήσει  

«Σίγουρα έχω χάσει πάρα πολλές δουλειές λόγω της εμφάνισής μου και εξαιτίας σκηνοθετών που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Είχα όμως το θάρρος και έφυγα. Είχα μια πρόταση για ταινία. Ενώ είχα κλείσει τH δουλειά, είχα πάει για να μάθω και καλά, περισσότερα για τον ρόλο και μου ζήτησε να κάνουμε μαζί τον ρόλο που δεν ήταν καν αυτός που έγραφε το σενάριο. Προσπάθησε να με αποπλανήσει κατά κάποιο τρόπο. Εγώ το κατάλαβα και έφυγα», είπε αρχικά η Ειρήνη Στεριάνου και συνέχισε για το GNTM:

«Όλους τους κριτές τους βλέπαμε μόνο στα γυρίσματα. Δίπλα μας δεν ήταν κανείς, ίσως μόνο η Ζενεβιέβ λίγο. Νομίζω το έβλεπαν καθαρά σαν δουλειά. Δε νοιάστηκαν. Εμένα τουλάχιστον δεν ήρθε ποτέ κάποιος να με συμβουλέψει. Εκτός από τη Βίκυ Καγιά τους υπόλοιπους δε τους γνωρίζαμε τότε, από εκεί τους μάθαμε γι’ αυτό και λέω ότι το GNTM δεν είναι τόσο για τους παίκτες αλλά για τους παρουσιαστές και τους κριτές. Δε νοιάζονται για μας αλλά για τις δικές τους φιλοδοξίες και αυτό είναι ένα πράγμα που με στεναχώρησε γιατί στην αρχή δε το είχα δει σαν ριαλιτι».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα εξομολογήθηκε η Ειρήνη Στεριανού:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR