counter

Είναι πραγματικά έγκυος αυτή τη φορά; Παιδική της φίλη έδωσε την είδηση

Είναι πραγματικά έγκυος αυτή τη φορά; Παιδική της φίλη έδωσε την είδηση
Είναι πραγματικά έγκυος αυτή τη φορά; Παιδική της φίλη έδωσε την είδηση


Katie Middleton_Pregnant

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Δεν είναι η πρώτη φορά μετά τον παραμυθένιο γάμο του πριγκιπικού ζευγαριού Wiliam και Kate Middleton που δημοσιεύματα θέλουν έγκυο την Δούκισσα του Cambridge.

Αυτή τη φορά η πληροφορία δημοσιεύτηκε σε αμερικανικό site και επικαλείται συνέντευξη που έδωσε η παιδική φίλη της Middleton, Jessica Hay, σε γνωστό tabloid της Αυστραλίας. Η Jessica δήλωσε: "Η Kate είναι έγκυος και το παλάτι σκοπεύει να κάνει την ανακοίνωση τον Δεκέμβριο.Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κάνει νωρίς οικογένεια και θα ήταν χαρούμενοι αν έκαναν δύο παιδιά". Το περιοδικό συνδυάζει τη δήλωση της Jessica με τα λίγα κιλά που φαίνεται να έχει πάρει η Katie το τελευταίο διάστημα.

Με την δημοσιοποίηση της είδησης οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να διασταυρώσουν την εγκυρότητα της πηγής. Η Jessica Hay δεν είναι καινούριο πρόσωπο στα media. To 2010 είχε δηλώσει σε εφημερίδα ότι η φίλη της Kate την είχε ενημερώσει για τον αρραβώνα μέσω τηλεφώνου πριν το πει σε οποιονδήποτε άλλο. Το 2011 η Jessica άφησε την δουλειά της σε νομική εταιρία για να επικεντρωθεί στο να δίνει συνεντεύξεις για τις ιστορίες που έχει ζήσει από τα σχολικά της χρόνια με την Δούκισσα.

Αν η πληροφορία πάντως δεν είναι έγκυρη, τότε η Katie πρέπει να κάνει ένα τηλέφωνο στην Jessica για μια "φιλική" συζήτηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR