counter

Είναι πια κολλητές αν και μοιράστηκαν τον ίδιο άνδρα!

Είναι πια κολλητές αν και μοιράστηκαν τον ίδιο άνδρα!
Είναι πια κολλητές αν και μοιράστηκαν τον ίδιο άνδρα!

Πάρτι για τις γιορτές διοργάνωσε η Jennifer Aniston στη βίλα της στο Bell Air. To συγκεκριμένο λαμπερό event διοργανώνει κάθε χρόνο η ξανθιά καλλονή για τους στενούς της φίλους αλλά και τους υπαλλήλους της.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ο φακός εντόπισε τη Gwyneth Paltrow μαζί με τον άντρα της και rockstar, Chris Martin. Εντύπωση μας έκανε η συγκεκριμένη καλεσμένη καθώς κανείς δεν γνώριζε ότι οι δύο ξανθιές ηθοποιοί κάνουν παρέα. Ο λόγος: ποιος άλλος από τον πρώην σύζυγο της Jennifer Aniston, Brad Pitt. Η Gwyneth Paltrow διατηρούσε ένα τρυφερό ειδύλλιο με τον ξανθό σταρ του Holywood το οποίο μάλιστα διήρκεσε 3 χρόνια. Από την άλλη η Jennifer Aniston ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt από το 2000 μέχρι και τον Απρίλιο του 2005 όπου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, αφού ο άτακτος σύζυγος ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την Angelina Jolie.

Τι να πει κανείς για αυτή τη φιλιά Gwyneth PaltrowJennifer Aniston… Δύο είναι τα τινά: είτε “στολίζουν” παρέα τον κοινό τους πρώην Brad Pitt είτε δεν αναφέρονται ποτέ σε αυτό το θέμα για να μην προκύψουν τριβές μεταξύ τους.

Άλλοι λαμπεροί καλεσμένοι που τίμησαν το party της Jennifer Aniston είναι η Courtney Cox που εθεάθη στο αυτοκίνητο της με άγνωστου ταυτότητος αρσενικό συνοδηγό, ο Robert Downey με τη γυναίκα του, ο Tobey Maguire με τη γυναίκα του και η Chelsea Handler η οποία εμφανίστηκε σόλο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR