counter

Είναι ο αδελφός καλλονής Ελληνίδας celebrity

Είναι ο αδελφός καλλονής Ελληνίδας celebrity
Είναι ο αδελφός καλλονής Ελληνίδας celebrity

Στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησαν συνέντευξη η Όλγα Φαρμάκη και ο 22 ετών αδελφός της Μανούσος. Η Όλγα Φαρμάκη μας σύστησε τον αδερφό της, ο οποίος σπουδάζει γραφιστική μέσα από μια εντυπωσιακή φωτογράφιση. Τα αδέλφια έχουν πολύ καλές σχέσεις και περνούν ελεύθερο χρόνο μαζί.

Ήσασταν από τα αδέλφια που τσακώνονταν;

Όλγα: Επειδή µε τον Μανούσο έχουµε 11 χρόνια διαφορά, δεν τσακωνόµασταν καθόλου. Θυµάµαι ακόµα τη µέρα που µε είχε πάρει ο πατέρας µας τηλέφωνο και µου είπε ότι η µητέρα µας απέκτησε τον Μανούσο, και τον περίµενα πώς και πώς να έρθει στο σπίτι. Μάλιστα, όταν ήρθαν από το µαιευτήριο, δεν είχα πάει ούτε εγώ ούτε η Γωγώ ούτε ο άλλος ο αδελφός µας, ο Κωνσταντίνος, στο σχολείο, γιατί θέλαµε να είµαστε εκεί. Επειδή ήταν ο µικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια, τον αντιµετωπίζαµε λίγο σαν παιχνίδι. Τον είχα συνέχεια στην αγκαλιά µου, τον πρόσεχα, ήθελα να τον φροντίζω. Αφού η µαµά µου ακόµα και τώρα µας λέει: «Με τον Μανούσο δεν κουράστηκα καθόλου. Ούτε που κατάλαβα πώς µεγάλωσε», γιατί ήµασταν όλοι από πάνω του, κι εγώ ειδικά που ήµουν µεγαλύτερη, ακόµα περισσότερο.

Μανούσος: Η αλήθεια είναι ότι µε την Όλγα δεθήκαµε πιο πολύ από τότε που µπήκα στην εφηβεία, γιατί, όταν πήγαινα στο σχολείο, εκείνη είχε έρθει στην Αθήνα και είχε ξεκινήσει να ασχολείται µε το µόντελινγκ. Όταν πια ήρθα κι εγώ στην Αθήνα, µοιραζόµασταν το ίδιο σπίτι η Όλγα, η Γωγώ κι εγώ. Ήταν πολύ ωραία η περίοδος αυτή, γιατί τα κορίτσια τις περισσότερες ώρες έλειπαν για τις δουλειές τους και έτσι το σπίτι το απολάµβανα περισσότερο εγώ. Βέβαια, µε τη Γωγώ πέρασα δεύτερο φανταριλίκι. Επειδή είµαι λίγο ακατάστατος, όταν έµπαινε η Γωγώ στο σπίτι κι έβλεπε ότι τα πράγµατα δεν ήταν όπως ακριβώς τα είχε αφήσει, µου έλεγε: «Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις». (Γελάει.) Η Όλγα αντιθέτως ποτέ δεν µου έκανε παρατήρηση.

Όλγα: Ο Μανούσος σε εµένα θα µιλήσει πολύ πιο ελεύθερα απ' ό,τι στα άλλα µας αδέλφια. Αν έχει ένα πρόβληµα, είµαι η πρώτη που θα το εκµυστηρευτεί.

Μανούσος: Μας αρέσει να κάνουµε πράγµατα µαζί. Θα µας δεις πολλές φορές να πηγαίνουµε για καφέ ή βόλτα στην Πλάκα, που την αγαπάµε και οι δύο πολύ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR