counter

Είναι 25 χρόνια ζευγάρι: "Προσπαθήσαμε ένα χρόνο να αποκτήσουμε παιδί. Μετά βαρεθήκαμε"

Είναι 25 χρόνια ζευγάρι: "Προσπαθήσαμε ένα χρόνο να αποκτήσουμε παιδί. Μετά βαρεθήκαμε"
Είναι 25 χρόνια ζευγάρι: "Προσπαθήσαμε ένα χρόνο να αποκτήσουμε παιδί. Μετά βαρεθήκαμε"

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η σύζυγος του Εφη Μουρική είναι ζευγάρι 25 χρόνια. Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό "People" αποκάλυψε τους λόγους που μέχρι σήμερα δεν έχουν αποκτήσει παιδί.

Η σχέση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της συζύγου του έχει περάσει από πολλά στάδια όλα αυτά τα χρόνια. Η επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί δεν έγινε ποτέ αυτοσκοπός και έτσι μετά από ένα χρόνο προσπάθειας αποφάσισαν να προχωρήσουν την κοινή τους ζωή χωρίς να αποκτήσουν παιδίΟ γνωστός ηθοποιός είπε στο περιοδικό: "Το προσπαθήσαμε για ένα χρόνο. Μετά βαρεθήκαμε. Και είπαμε μια χαρά είμαστε κι έτσι. Σίγουρα όταν δεν έχεις παιδί είναι πιο εύκολο να πεις στον άλλο μέχρι εδώ. Και σίγουρα μεταξύ μας έχουμε πει τα πιο ευαίσθητα και σκληρά πράγματα. Ομολογώ ότι τα πιο σκληρά πράγματα, όταν θα γεράσω, θα με γοητεύουν πιο πολύ από τα ευαίσθητα, γιατί μου αρέσει να τραβάω τα πράγματα στα άκρα".

Μέσα στην γενικότερη οικονομική κρίση το ζευγάρι τα προηγούμενα χρόνια πέρασε οικονομικές δυσκολίες, όπως λέει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης όμως, αυτό δεν επηρέασε καθόλου τη σχέση του με τη γυναίκα του: "Πουλήσαμε δύο σπίτια για να πληρωθούν οι άνθρωποι της παράστασης. Αλλά ήταν υπέροχο! Γιατί έζησα τις δυσκολίες μαζί με τον άνθρωπό μου. Αυτά θα θυμάμαι όταν θα γίνω 70 χρόνων. Ότι κρυώναμε, δεν υπήρχαν χρήματα για τη θέρμανση και για να ζεσταθούμε πετούσαμε στο τζάκι ό,τι ξύλο είχαμε. Έζησα με το τίποτα και επιβίωσα".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR