counter

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλάει για την απόφασή του παρά τα 23 χρόνια γάμου να μην κάνει παιδί, τα καταθλιπτικά παιδικά χρόνια και τα δύο ετεροθαλή αδέλφια του (video)

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλάει για την απόφασή του παρά τα 23 χρόνια γάμου να μην κάνει παιδί, τα καταθλιπτικά παιδικά χρόνια και τα δύο ετεροθαλή αδέλφια του (video)
O Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλάει για την απόφασή του παρά τα 23 χρόνια γάμου να μην κάνει παιδί, τα καταθλιπτικά παιδικά χρόνια και τα δύο ετεροθαλή αδέλφια του (video)

Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Έφη Μουρίκη

Καλεσμένος στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" ήταν ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του Έφη Μουρίκη, με την οποία είναι παντρεμένοι 23 χρόνια και την απόφασή τους να μην κάνουν παιδί, καθώς και τα παιδικά του χρόνια.  

Γιατί δεν θέλει να γίνει πατέρας

"Θεωρώ ότι δεν είναι απαραίτητο να γίνει κάποιος πατέρας. Αν και το επιχείρησα, νομίζω ότι έκανα καλά που δεν έγινα. Είμαι πολύ εγωιστής, το παιδί δεν θα περνούσε καλά μαζί μου. Αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο στη δουλειά μου και είμαι περίεργος άνθρωπος […] Η σύζυγός μου μια χαρά αποδέχτηκε το γεγονός να μην κάνουμε παιδιά. Ήταν και δική της πρόταση".

Για τη σύζυγό του, Έφη, και τη ζήλεια  

"Είμαστε πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας. Είναι υπέροχο που δουλεύουμε μαζί. Κάποια άλλη μπορεί να μην με άντεχε ή εγώ να μην άντεχα κάποια άλλη. Έχουμε και διαφωνίες, αλλά αυτό είναι δημιουργικό. Γιατί διαφωνούμε, είμαστε δύο αντίθετοι άνθρωποι [...] Δεν την έχω ζηλέψει ποτέ την Έφη στη δουλειά. Είναι σαν καταναγκαστικό έργο, ας πούμε, το να κάνεις μια ερωτική σκηνή. Στην πραγματική ζωή, την έχω ζηλέψει".

"Χρωστάω και μου χρωστάνε"

"Έχω δουλέψει πολύ για να επιβιώσω. Στην αρχή σ’ αυτή τη δουλειά, δούλευα χωρίς χρήματα… Βεβαίως, το ίδιο συμβαίνει και τώρα! Αν εξαιρέσω την τωρινή μου παράσταση, τη "Γιαγιά", σε όλες τις άλλες δουλειές που κάνω πληρώνομαι με ποσοστά που σημαίνει ότι δεν ξέρω πότε θα πληρωθώ. Φέτος, στην Αθήνα υπογράφω 6 σκηνοθεσίες, και όμως δεν έχω λεφτά […] Χρωστάω παντού και μου χρωστάνε οι πάντες. Αγχώνομαι όταν πρέπει να δώσω λεφτά και δεν έχω να δώσω, γιατί δεν έχω μάθει έτσι. Και προσπαθώ να πάρω αυτά που μου χρωστάνε… τα οποία εν τέλει δεν παίρνω".

Ο γάμος των γονιών του, η κατάθλιψη και τα δύο ετεροθαλή του αδέλφια  

"Οι γονείς μου δεν αποτέλεσαν πρότυπο για μένα, αλλά δεν έφταιγαν αυτοί. Δεν τους βγήκε ο γάμος και κάποια στιγμή ασχολούνταν με την άσχημη μεταξύ τους κατάσταση παρά με το παιδί τους. Πολλές οικογένειες είναι έτσι… Μια χαρά καταθλιπτικά τα περνούσα τότε! Οι γονείς μου απλά συνυπήρχαν, δεν υπήρχε έρωτας, επαφή μεταξύ τους και έκαναν λάθη. Με την Έφη βρήκα τα πάντα, την οικογένεια, είναι ο άνθρωπός μου γι’ αυτό και κρατάει τόσα χρόνια η συμβίωση μας [..] Έχω δύο μεγαλύτερους αδελφούς από άλλο πατέρα, με τους οποίους έχουμε καλές σχέσεις. Είμαι  χαρούμενος και περήφανος γι' αυτούς".

"Είμαι κλειστός άνθρωπος"

"Είμαι κλειστός άνθρωπος, δεν μοιράζομαι εύκολα πράγματα. Η γυναίκα μου είναι πιο αστεία στην παρέα απ’ ό,τι εγώ. Εγώ δεν είμαι η ψυχή της παρέας. Όταν ανεβαίνω στην σκηνή, γίνομαι άλλος άνθρωπος [...] Γενικώς, δεν είμαι άνθρωπος που κάνει φιλίες. Τα συζητάω με τον εαυτό μου. Προτιμώ όταν βγω με έναν φίλο να περάσω όμορφα. Δεν θα του πω το πρόβλημα μου. Έχω μάθει να ζω μόνος μου και να τα κάνω όλα μόνος μου. Δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης, αλλά έχω μάθει να μην ζητάω από τους άλλους". Τέλος παραδέχτηκε ότι "έχω πάει σε ψυχίατρο, αλλά τον αποτρέλανα…".

Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR