counter

Έγκυος στο 2ο παιδί η Kate Middleton;

Έγκυος στο 2ο παιδί η Kate Middleton;
Έγκυος στο 2ο παιδί η Kate Middleton;

Middleton

Οι φήμες που θέλουν την Kate Middleton να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της οργιάζουν στη Μεγάλη Βρετανία. Μετά το εξώφυλλο του περιοδικού "Star" με τίτλο "Είναι επίσημο, η Kate είναι και πάλι έγκυος" οι βρετανοί περιμένουν πως και πως την επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι! Όμως, αντί για την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της Kate Middleton, ήρθε η διάψευση. 

Σύμφωνα με το περιοδικό, μόλις πέντε μήνες από τη γέννηση του πρίγκιπα George, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Μάλιστα, στο άρθρο- "σενάριο" του περιοδικού πιθανολογούν πως το παιδί θα είναι κορίτσι και θα πάρει το όνομα της πριγκίπισσας "Diana"!

Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Star" ήταν απόλυτα αληθοφανές καθώς στον τίτλο του ισχυρίζεται πως είναι επίσημο, ότι η Kate Middleton είναι έγκυος, ενώ στο άρθρο του έγραφε αναλυτικά στιγμιότυπα που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές! Κάποια από τα περιστατικά που χρησιμοποίησε το περιοδικό για να πείσει τους αναγνώστες του, είναι η εμφάνιση της Δούκισσας του Cambridge σε ένα γκαλά που κρατούσε συνεχώς την κοιλιά της, ενώ ο πρίγκιπας William τη ρωτούσε αν ήθελε νερό ή κάτι άλλο! 

Η διάψευση του δημοσιεύματος ήρθε λίγες ώρες αργότερα, από το διεθνές site "Gossip Cop",  και τον εκπρόσωπο της Δούκισσας, που ενημέρωσε ότι το δημοσίευμα είναι 100% ψευδές!

    

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR