counter

Εγκαταλείπει την Αθήνα μετά το πρόβλημα υγείας ο Πέτρος Φιλιππίδης;

Τις τελευταίες ώρες διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να έχει πάρει την απόφαση να αφήσει το σπίτι του στην Αθήνα και να μετακομίσει εκτός της πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα, οι φήμες θέλουν τον γνωστό ηθοποιό μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε να πουλάει το σπίτι του και να πηγαίνει να ζήσει με την οικογένειά του στα Ιωάννινα.

Μάλιστα, σήμερα Πέμπτη στην εκπομπή “Το Πρωινό” σχολίασαν την συγκεκριμένη είδηση.

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας είπε «Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι προς το παρόν ούτε επιβεβαιώνεται αλλά ούτε και διαψεύδεται.  Σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία της πώλησης του ακινήτου που διαθέτει στην Αθήνα γιατί διαβάσαμε και αυτό», ενώ η Νάνσυ Παραδεισανού προσέθεσε: «Το γεγονός είναι ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει ένα σπίτι στα Ιωάννινα και έχει και ένα σπίτι στην Κέρκυρα. Αυτό είναι δεδομένο. Έχει και το σπίτι του στο Ψυχικό, στο οποίο ζει με την σύζυγό του. Τα Γιάννενα δεν τα σκέφτηκε σαν ένα άσχετο προορισμό, είναι ένα μέρος που το επισκέπτεται».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και το “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”

Ακόμη, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αποκάλυψαν ότι τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” θα έχουν μια σύντομη διακοπή.

«Ακούγονται πάρα πολλά τις τελευταίες ώρες. Να πούμε καταρχήν για το “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” ότι θα έχουμε μια μικρή σύντομη παύση των γυρισμάτων», είπε στην αρχή ο Αλέξης Μίχας με την Νάνσυ Παραδεισανού να δηλώνει: «Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που γυρίζουν κανονικά σε κλειστό στούντιο γιατί τα γυρίσματα εκτός στούντιο στο χωριό που διαδραματίζεται η σειρά έχουν σταματήσει. Aύριο δεν θα έχουν γύρισμα καθόλου για να γραφτούν τα καινούργια σενάρια με τον καινούργιο άνθρωπο που θα μπει στη σειρά. Είναι ο αδελφός του “Παρασκευά” του ρόλου που υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης. Υπάρχουν τρία ονόματα τα οποία ακούγονται για το ποιος θα είναι αυτός ο ηθοποιός».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR