counter

Έφη Θώδη: Η άγνωστη γνωριμία με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο! "Μετά από αυτό δεν τον ξαναείδα…"

Έφη Θώδη: Η άγνωστη γνωριμία με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο! "Μετά από αυτό δεν τον ξαναείδα…"
Έφη Θώδη: Η άγνωστη γνωριμία με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο! "Μετά από αυτό δεν τον ξαναείδα…"

Στην εκπομπή, «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Δευτέρας 5/2 η Έφη Θώδη.

Μέσα σε όλα η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην άγνωστη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον ιδρυτή του «Ο Άλλος Άνθρωπος», αποκαλύπτοντας πως το 2009 την είχε πλησιάζει προκειμένου να την μανατζάρει.

Δείτε επίσης - Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: "O Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε εμμονή μαζί μου, ζήταγε από τον μετρ να…"

Όσα είπε η Έφη Θώδη για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

«Το 2009 ήρθε σε ένα πανηγύρι. Πέρναγε καλά, με τα ουίσκια του, τα γαρύφαλλά του. Ήθελε να είναι στην πρωτιά. Με πλησίασε και μου είπε ότι με θέλει για μια δουλειά, να με μανατζάρει για να βγάλουμε λεφτά. Πήγα στο τραπέζι του, μιλήσαμε, τα βρήκαμε στην τιμή. Μιλάμε για καλά λεφτά. Του είπα ότι για να κλείσει η συμφωνία μας, πρέπει να πάρω τα μισά λεφτά, γιατί δε μπορούσα εγώ να πάω στην Αμερική χωρίς να έχω πάρει μπροστά τα μισά λεφτά. Μετά από αυτό, δεν τον ξαναείδα. Ήταν γλεντζές. Είχε μια επιδειξιομανία. Ήθελε να είναι πρώτος. Να ασχολούνται όλοι με αυτόν. Χόρευε. Μου έλεγε ότι του άρεσε πολύ το “Γλύκα γλύκα”. Πέταγε και καμιά χαρτούρα, έβαζε λεφτά στο κλαρίνο. Όταν είδα τον “Άλλο άνθρωπο” έλεγε που τον ξέρω. Θυμόμουν το όνομα και ρώτησα τον άνθρωπο που παίζει κλαρίνο μαζί μου και μου είπε ότι είναι αυτός. Τον είχα χάσει τόσα χρόνια, δεν ήξερα αν είναι στην Ελλάδα γιατί μου έλεγε ότι ασχολείται και με το εξωτερικό» αποκάλυψε η Έφη Θώδη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR