counter

Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: "O Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε εμμονή μαζί μου, ζήταγε από τον μετρ να…"

Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: "O Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε εμμονή μαζί μου, ζήταγε από τον μετρ να…"
Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: "O Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε εμμονή μαζί μου, ζήταγε από τον μετρ να…"

Η Χριστίνα Δελλή μίλησε την Παρασκευή 2/2 στην εκπομπή «Τ-Live» για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο τον οποίο είχε γνωρίσει πριν μερικά χρόνια, όταν ήταν πιστός θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε.

Δείτε επίσης - Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Ποινική έρευνα σε βάρος του "Άλλου Ανθρώπου" και των συγγενών του

Η γνωστή ερμηνεύτρια εξήγησε πως δεν έχει καμία σχέση με τον άνδρα που είχε γνωρίσει εκείνη καθώς όπως είπε ήταν επικοινωνιακός, εξωστρεφής και ζητούσε επίμονα να γίνει μάνατζέρ της.

Όσα είπε η Χριστίνα Δελλή για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

«Δε ξέρω ποιος είναι ο “Άλλος Άνθρωπος”, είναι ένας άλλος άνθρωπος. Εγώ θα σας πω για τον άνθρωπο που γνώρισα, τον άνθρωπο των μπουζουκιών, τον άνθρωπο που διασκέδαζε, τον άνθρωπο που ερχόταν στο μαγαζί και προσπαθούσε να κατακτήσει και άλλες παρέες. Έκανε και δημόσιες σχέσεις, ας πούμε, μέσα στο μαγαζί. Πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι. Είχε μια εμμονή μαζί μου, ζήταγε από τον μετρ συνέχεια να με δει, να πάω στο τραπέζι, να μιλήσει μαζί μου. Ήθελε να γίνει μάνατζέρ μου. Κάποια στιγμή με είχε εκνευρίσει λίγο αυτό και απέφευγα την κατάσταση… Επέμενε, ερχόταν στο μαγαζί, έκλεινε το τραπεζάκι του, έριχνε τα ζεϊμπέκικά του, έκανε της δημόσιες σχέσεις του, πέταγε τα λουλουδάκια του. Ένας κοσμικός άνθρωπος. Δε μπορούσα να φανταστώ την πορεία του. Μου φάνηκε αγνώριστος. Είναι αγνώριστος… Τον θυμήθηκα όταν είδα τις φωτογραφίες του από το παρελθόν… Ήταν γαλαντόμος. Ανοιχτοχέρης, και καλόκαρδος φαινόταν… Καταλάβαινα ότι κάτι κρυβόταν πίσω από αυτό τον άνθρωπο, ότι ήθελε να βρει λεφτά… Ότι είναι ένας μάνατζερ για να μας τα πάρει όμως στο τέλος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Δελλή.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Χριστίνα Δελλή:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR