counter

Έβελυν Καζαντζόγλου - Μοχάμεντ Αλί: Χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Έβελυν Καζαντζόγλου - Μοχάμεντ Αλί: Χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης
Έβελυν Καζαντζόγλου - Μοχάμεντ Αλί: Χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση της Έβελυν Καζαντζόγλου και του Μοχάμεντ Αλί, οι οποίοι ήταν ζευγάρι τα τελευταία δύο περίπου χρόνια.

Το γνωστό μοντέλο και Influencer παρότι είχε παραδεχτεί τη σχέση τους, κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν επιθυμούσε να μιλάει δημόσια για τον σύντροφό της.

Το βράδυ της Τετάρτης (11/10) η Έβελυν Καζαντζόγλου βρέθηκε στη λαμπερή τελετή των 18ων βραβείων «Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2023» και μιλώντας στην κάμερα του I Love Style αποκάλυψε πως είναι sinlge.

Διαβάστε επίσης: Paparazzi! Eβελυν Kαζαντζόγλου: Χέρι - χέρι με τον σύντροφό της, Mοχάμεντ Aλί, στο κέντρο της Αθήνας

«Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τη δουλειά μου και αυτό φαίνεται. Είμαι single! Έχεις κάποιους που ενδιαφέρονται;» απάντησε η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Μιλώντας τον περσινό Νοέμβριο στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» η Έβελυν Καζαντζόγλου είχε πει: «Ναι υπάρχει άνθρωπος. Δεν είναι τόσο ωραίο αυτό το πράγμα; Να τα έχεις διαχωρίσει! Να έχεις το κομμάτι το προσωπικό και να το σέβονται και οι άνθρωποι γύρω σου. Και το κομμάτι το επαγγελματικό, αυτό που μοιράζεσαι με όλον τον κόσμο και να το σέβεται κι αυτό ο κόσμος. Αρκετό (καιρό μετράει η σχέση). Δεν θα σου πω πολλά…».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR