counter

Έβελυν Καζαντζόγλου: Το βιογραφικό, η ηλικία και οι σπουδές της

Έβελυν Καζαντζόγλου: Το βιογραφικό, η ηλικία και οι σπουδές της
Έβελυν Καζαντζόγλου: Το βιογραφικό, η ηλικία και οι σπουδές της

Η Έβελυν Καζαντζόγλου φημολογείται ότι θα είναι η νέα κριτής του My Style Rocks και φυσικά οι αναζητήσεις για την ηλικία, την καριέρα και τις σπουδές της, έχουν πάρει φωτιά! Το μοντέλο έχει μια μεγάλη πορεία στον χώρο, ενώ έχει εμφανιστεί ξανά στην τηλείραση στο παρελθόν.

Όλα ξεκίνησαν στις 29 Αυγούστου του 1985 στη Σκωτία, οπού γεννήθηκε η Έβελυν Καζαντζόγλου, η ηλικία της οποίας είναι 38 ετών. Από 16 της κιόλας χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ για τις σπουδές της πήγε στο Λονδίνο, όπου και τελείωσε Styling & Image Making. 

Αργότερα, στην Ελλάδα πια, το 2005 πήρε μέρος στον διαγωνισμό του περιοδικού Playmate, χωρίς όμως να κατακτήσει την πρώτη θέρση. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα και σπουδαία ονόματα του κόσμου της μόδας, όπως τον Jean Paul Gaultier, την Agent Provocateur, αλλά και την Diesel.

 Στην πορεία μπήκε στη ζωή της και η τηλεόραση. Το μουσικό κανάλι Mad της έδωσε δική της εκπομπή το 2008, ενώ ένα χρόνο μετά, η Έβελυν Καζαντζόγλου έκανε και ραδιόφωνο στον ομώνυμο σταθμό.

Διαβάστε επίσης: Έβελυν Καζαντζόγλου: "Πίστεψα σε ένα επάγγελμα που τότε το αποκαλούσαν "χόμπι" και σήμερα ζω από αυτό"

 Συνεργάστηκε επίσης και με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου, καθώς ήταν στην τηλεοπτική παρέα τους στο Φώτης και Μαρία Live από τη συχνότητα του Star.

Αργότερα η Έβελυν Καζαντζόγλου μετακόμισε στην Κύπρο και εκπομπή στο Mad Κύπρου, αλλά ταυτόχρονα είχεκαι τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή για στον σταθμό Deejay 93. Αργότερα, παρουσίασε τα MTN MadWalk Κύπρου, αλλά περπάτησε και την πασαρέλα του σόου, άκρως εκθαμβωτική, με δημιουργία των Ελλήνων σχεδιαστώ MI-RO.

Το Instagram της είναι @evelynkazantzoglou.

Έβελυν Καζαντζόγλου: Το bullying στα μαθητικά της χρόνια

Σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Omikron, η Έβελυν Καζαντζόγλου μίλησε για το σκληρό bullying που βίωσε στα μαθητικά της χρόνια.

«Δεν ήμουν ένα όμορφο παιδάκι. Αυτό έκανε τα άλλα παιδιά να είναι σκληρά.... Δεν είχα φίλους στο σχολείο γι’ αυτό μου ήταν πιο εύκολο να στραφώ σε ένα άθλημα όπως η ιππασία που έκανα χρόνια. Άργησα να κάνω φίλους.

Στα 15 περίπου, όταν ψήλωσα και απέκτησα σώμα γυναίκας απέκτησα και φίλους. Μέχρι τότε ήμουν το πιο κοντό παιδί του σχολείου, το πιο αδύνατο.... Θυμάμαι να μου βάζουν τσίχλες στα μαλλιά, να μου γράφουν με blanco στις μπλούζες μου, να με κοροϊδεύουν», είπε η ίδια.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR