counter

Έβαψε το μαλλί της... οινοπνευματί!

Έβαψε το μαλλί της... οινοπνευματί!
Έβαψε το μαλλί της... οινοπνευματί!

Η απόλυτη “scream queen” του κινηματογράφου, Jamie Lee Curtis εθεάθη με την κόρη της Annie κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στην Καλιφόρνια. Η διάσημη ηθοποιός που φροντίζει να περνάει τον ελεύθερο της χρόνο με τα παιδιά της πήρε την 27χρονη κόρη της και βγήκαν να κάνουν την απογευματινή τους βόλτα. Τα βλέμματα έπεσαν πάνω στο κεφάλι της Annie και συγκεκριμένα στο μαλλί που το έβαψε οινοπνευματί! Τώρα αν είναι όμορφο ή άσχημο, αυτό εμπίπτει απολύτως στο θέμα "περί ορέξεως"…

Η Annie, κόρη της Jamie Lee Curtis, είναι υιοθετημένη όπως και ο γιος της, Thomas που είναι σήμερα 17 χρονών. Η ηθοποιός που γνώρισε την επιτυχία με τις horror κινηματογραφικές της δουλειές που αποτέλεσαν και την αρχή της κινηματογραφική της πορείας λατρεύει τα παιδιά της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί τους.

Σέβεται τις επιλογές τους και είναι δίπλα τους σε όλα. Αυτό φαίνεται και από την 27χρονη κόρη της που έβαψε το μαλλί της οινοπνευματί και όπως βλέπετε η διάσημη μαμά δεν έχει κανένα πρόβλημα να κυκλοφορεί με την νεαρή εκκεντρική της κόρη.

Η Annie φαίνεται είναι λάτρης του μπλε χρώματος αφού δεν έβαψε μόνο οινοπνευματί το μαλλί της αλλά επιλέγει το μπλε χρώμα και στις ενδυματολογικές της επιλογές. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες φοράει και μπλε καρό πουκάμισο που το έχει συνδυάσει με ένα σκούρο μπλε παντελόνι και ορειβατικά μποτάκια.

Η Jamie Lee Curtis που επέλεξε total black look με μπότες μέχρι το γόνατο και ξεχώριζε για τα γκρίζα μαλλιά της . Η ίδια έδειχνε να απολαμβάνει τη βόλτα με την κόρη της και χαμογελούσε διαρκώς ενώ οι περαστικοί κοιτούσαν τα οινοπνευματί μαλλιάς της Annie. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR