counter

Δύσκολες ώρες για τον Χάρη Κωστόπουλο

Δύσκολες ώρες για τον Χάρη Κωστόπουλο
Δύσκολες ώρες για τον Χάρη Κωστόπουλο

Δύσκολες ώρες για τον Χάρη Κωστόπουλο, που νοσηλεύεται από τις αρχές Δεκεμβρίου σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής σταμάτησε μάλιστα τις εμφανίσεις του πριν από ενάμιση μήνα, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο Χάρης Κωστόπουλος έχει δίπλα του την οικογένειά του, ενώ ο γιος του, Χρήστος μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την On Time για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του.

Διαβάστε επίσης: Xάρης Kωστόπουλος: Αποχώρησε από το σχήμα που συμμετείχε για λόγους υγείας - Τι δηλώσε η σύζυγός του

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος Χρήστος Κωστόπουλος είπε: "Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έχει περίπου ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα του με την αγάπη μας και τη στηριξή μας. Η μητέρα μου, η Βιβή, δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις. Τον αγαπώ πάρα πολύ, με στηρίζει πάρα πολύ. Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες. Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων και έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφαήλ, για αυτό τον αδερφό μου, που είναι 26 χρόνων τον λένε Ραφαήλ".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR