counter

Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή. "Έφυγε" από τη ζωή ο πατέρας του

Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή. "Έφυγε" από τη ζωή ο πατέρας του
Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή. "Έφυγε" από τη ζωή ο πατέρας του

ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τον αγαπημένο του πατέρα έχασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο Γιώργος Σεργουλόπουλος άφησε χθες Δευτέρα, την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από τις ημέρες των εορτών, βυθίζοντας στη θλίψη το γνωστό παρουσιαστή και τη μητέρα του Μαίρη.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος - ως άψογος επαγγελματίας -  παρά τις ώρες αγωνίας που βίωνε όλες αυτές τις ημέρες, ήταν συνεπέστατος στην εκπομπή που παρουσιάζει καθημερινά με τη Μαρία Μπακοδήμου το "Φ-Μ live" στο Star και προσπαθούσε κανείς να μην καταλάβει το παραμικρό από το προσωπικό του δράμα, ακόμα και οι πιο στενοί του συνεργάτες.

Σήμερα όμως Τρίτη, ο Φώτης δεν θα είναι παρών στην εκπομπή. Όπως και ολόκληρη την εβδομάδα.

"Του είναι αδύνατον, αυτή τη δύσκολη στιγμή" αναφέρει στο FTHIS.GR συνεργάτης του. «"Είναι πραγματικά απαρηγόρητος. Καθημερινά θα τον αντικαθιστά ένας καλεσμένος που θα παρουσιάζει την εκπομπή με τη Μαρία Μπακοδήμου. Σήμερα καλεσμένη και συμπαρουσιάστρια της Μαρίας θα είναι η Κατερίνα Καραβάτου".

"Ο Φώτης ήταν πολύ περήφανος για τον πατέρα του. Ήταν πολιτικός μηχανικός, από τους κορυφαίους στην Ελλάδα με έργα σημαντικά για τη χώρα, όπως το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο των κρεμαστών στον Αχελώο. Και επίσης ο Φώτης, δεν έφυγε ποτέ από το πατρικό του σπίτι. Μένει ακόμα με τους γονείς του στο διώροφο σπίτι στο Παγκράτι" ανέφερε ο συνεργάτης του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR