counter

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό: "Έχασε" τον σύζυγό της

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό: "Έχασε" τον σύζυγό της
Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό: "Έχασε" τον σύζυγό της

Βαρύ πένθος για την ηθοποιό Άννα Γεραλή, αφού ο σύζυγος της, Συράκος Δανάλης έφυγε από τη ζωή. Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς, "Βέρα στο δεξί" είπε το τελευταίο "αντίο" στον πολυβραβευμένο διευθυντή φωτογραφίας, εικαστικό και ξυρογλύπτη και διαδικτυακά με μια ανάρτησή της στο facebook. 

"Σας ευχαριστώ όλους για τα τόσο όμορφα μηνύματα που μας στείλατε –ξέρω ότι δεν ήταν τυπικό-, για την παρουσία σας κοντά μας αυτές τις δύσκολες ώρες. Να ξέρετε, έφυγε παρών, όπως ήταν σε όλη του τη ζωή, χωρίς ποτέ να το επιδιώξει" έγραψε χαρακτηριστικά, δεχόμενη πολλαπλά συλλυπητήρια μηνύματα συμπαράστασης από συναδέλφους της και καταξιωμένους δημοσιογράφους.

Το ζευγάρι τα τελευταία 12 χρόνια είχε αποσυρθεί στην Αίγινα, απολαμβάνοντας την ηρεμία της φύσης. Η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Νεκροταφείο των Αλώνων, με θέα τη θάλασσα που τόσο αγαπούσε…

Ο Συράκος Δανάλης είχε συνεργαστεί στον κινηματογράφο με κορυφαίους σκηνοθέτες, ενώ τον τελευταίο καιρό είχε αφοσιωθεί στη ζωγραφική, χωρίς ποτέ του να χάσει την επαφή με το "φως". Άλλωστε, όπως έγραψε και η σύζυγός του: "Έφυγε στο φως, που το ήξερε τόσο καλά, μέσα στην αγάπη…"

Η Άννα Γεραλή

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR