counter

Δώρα Χρυσικού: Αυτός είναι ο γοητευτικός της σύντροφος! Η "Αρετή" από τη "Γη της ελιάς" είναι ερωτευμένη

Δώρα Χρυσικού: Αυτός είναι ο γοητευτικός της σύντροφος! Η "Αρετή" από τη "Γη της ελιάς" είναι ερωτευμένη
Δώρα Χρυσικού: Αυτός είναι ο γοητευτικός της σύντροφος! Η "Αρετή" από τη "Γη της ελιάς" είναι ερωτευμένη

Τη Δώρα Χρυσικού την παρακολουθούμε μέσα από τη σειρά του Mega "Η Γη της Ελιάς", όπου υποδύεται την Αρετή Καπερνάρου, ένας από τους χαρακτήρες που το κοινό λατρεύει να... μισεί. Μπορεί στην σειρά να είναι χωρισμένη, όμως στην πραγματική ζωή η ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένη και μάλιστα ο σύντροφός της, είναι πάντα στο πλευρό της.

Δώρα Χρυσικού: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος που έχει στη ζωή της η "Αρετή" από τη "Γη της ελιάς"

Ο σύντροφός της είναι ένας άνθρωπος που την έχει στηρίξει σε όλες τις δυσκολίες αλλά και στη μάχη που έδωσε η ηθοποιός με τον καρκίνο. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, η Δώρα Χρυσικού εξομολογήθηκε πως ο Νίκος, όπως λέγεται, είναι ο σύντροφος της ζωής της.

«Είμαι σε μια σχέση πολλά χρόνια κι έχει περάσει από πολλά μετερίζια. Το θέμα με την ασθένειά μου είναι κάτι που με έχει πείσει πια ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο δικός μου άνθρωπος, είναι ο σύντροφος της ζωής μου. Έχω έρθει σε επαφή με πολλές γυναίκες κι είναι σοκαριστικό ότι μου είπαν "ήμουν παντρεμένη, είχα παιδιά και μόλις ο άνδρας μου έμαθε ότι αρρώστησα, έφυγε, με παράτησε". Οπότε εγώ, το λέω κι είναι συγκινητικό, είχα έναν άνθρωπο που με έκανε μπάνιο, ήμουν φαλακρή, με την τομή, χωρίς μαλλιά και μου έλεγε "είσαι η πιο όμορφη γυναικα του κόσμου".

Διαβάστε επίσης: Δώρα Χρυσικού: Η ανάρτηση για την μάχη με τον καρκίνο! "Από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά"!

Δεν με έκανε ποτέ να αισθανθώ ότι δεν είμαι ποθητή, ότι έχω τελειώσει σαν γυναίκα. Αυτό ήταν κάτι που το κάναμε μαζί. Ό,τι κι αν ένιωθα εγώ, ό,τι κι αν έλεγα στον εαυτό μου, αν είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο που ήταν αδιάφορος... Έμαθα εκ των υστέρων ότι κάποιοι του είπαν "και τώρα θα μείνεις με τη Δώρα που αρρώστησε; Και τι θα κάνεις;". Και τους είπε "τι εννοείς; Η Δώρα είναι ο άνθρωπός μου. Ήταν, είναι και μακάρι να είναι"», είπε χαρακτηριστικά η Δώρα Χρυσικού.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Instagram της, στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να είναι δίπλα της: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Chrysikou (@dorachrysikou)

αλλά και όσα είπε εκείνη στην Ελένη Μενεγάκη: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR