counter

Δραματική έκκληση της Σάσας Σταμάτη για τη φωτιά στην Μάνδρα: "Καιγόμαστε, βοηθήστε μας"

Δραματική έκκληση της Σάσας Σταμάτη για τη φωτιά στην Μάνδρα: "Καιγόμαστε, βοηθήστε μας"
Δραματική έκκληση της Σάσας Σταμάτη για τη φωτιά στην Μάνδρα: "Καιγόμαστε, βοηθήστε μας"

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην Μάνδρα, με την Πυροσβεστική και τα εναέρια μέσα να προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση χωρίς αποτέλεσμα.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζουν δραματικές στιγμές, ενώ η Πολιτική Προστασία έχει στείλει μήνυμα στους κατοίκους να εκκενώσουν τα σπίτια τους.

Ρίξτε μια ματιά! Γρηγόρης Γκουντάρας: Του ευχήθηκαν να καεί στη φωτιά! Η απάντησή του

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Σάσας Σταμάτη για τη φωτιά

Η Σάσα Σταμάτη που ζει στη Μάνδρα, βρέθηκε δίπλα στην φωτιά και με δάκρυα έκανε έκκληση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ανέβασε ένα συγκλονιστικό βίντεο από το πύρινο μέτωπο και ζήτησε από τις Αρχές να κάνουν κάτι για να σωθεί η περιοχή.

«Καιγόμαστε, κάντε κάτι για τη Μάντρα. Δεν αντέχουμε άλλο! Σας παρακαλούμε, βοηθήστε μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για την Μάνδρα

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης, δήλωσε για την πυρκαγιά στην Μάνδρα:

«Αυτή τη στιγμή το μέτωπο παρουσιάζει δυναμική και κατευθύνεται προς Πανόραμα, Παλαιοχώρι, Πουρνάρια και Αγία Σωτήρα, γι αυτό και εκδόθηκε μήνυμα από το 112 για την απομάκρυνση των κατοίκων προς τη Μάνδρα.

Η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Ελευσίνας Θηβών από τον κόμβο της Μάνδρας προς Θήβα και στα δύο ρεύματα. Σε αυτή την πυρκαγιά επιχειρούν 250 πυροσβέστες με 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 75 οχήματα, ενώ το κινητό επιχειρησιακό κέντρο Όλυμπος βρίσκεται στην περιοχή για τον συντονισμό τους. Από αέρος επιχειρούν έντεκα αεροσκάφη και εννέα ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα ως συντονιστικό».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR