counter

Δούκισσα Νομικού: Έτσι είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Η φωτογραφία που προκάλεσε δεκάδες σχόλια

Δούκισσα Νομικού: Έτσι είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Η φωτογραφία που προκάλεσε δεκάδες σχόλια
Δούκισσα Νομικού: Έτσι είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Η φωτογραφία που προκάλεσε δεκάδες σχόλια

Μια φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Δούκισσα Νομικού, και απέσπασε δεκάδες σχόλια αφού οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν μπορούσαν να μην παρατηρήσουν το δέρμα της. Το μοντέλο - παρουσιάστρια και μανούλα δύο παιδιών αν και έχει ένα ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα, διατηρείται όχι μόνο σε άψογη φόρμα αλλά και με ολόφρεσκο δέρμα!

Πώς είναι χωρίς μακιγιάζ η Δούκισσα Νομικού - Έτσι διατηρεί καθαρό το πρόσωπό της

Όπως έχει τονίσει ακρετές φορές η ίδια, δεν ξενυχτάει, δεν καπνίζει, δεν πίνει αλκοόλ και καφέ και αποφεύγει το junk food. Η μεγάλη βάση που δίνει στην διατροφή και το ευ ζην η Δούκισσα Νομικού φαίνεται ξεκάθαρα στο πρόσωπό της αφού δεν έχει ούτε ίχνος κοκκινίλας ή από σπυράκια. Η ίδια άλλωστε, φροντίζει πολύ το πρόσωπο και το δέρμα της και αποφεύγει το βαρύ μακιγιάζ στην καθημερινότητά της. Εξάλλου, όπως δείχνουν τα αδιάσειστα στοιχεία δεν το χρειάζεται κιόλας μιας και η επιδερμίδα της είναι πεντακάθαρη. Δες και το χτένισμα που έκανε πρόσφατα και μας ξετρέλανε, δεν θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτά και σίγουρα θα το λατρέψεις.

«Και super mom & super natural
Και super happy 
#DNmoments #DNwoman #DoukissaNomikou #MEtime #Happy #NoMakeup #NoFilter #DoukissaNomikouCollection #SuperMomNecklace» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της και πραγματικά η αλήθεια είναι πως ισχύει και με το παραπάνω!

Ιδού και η φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR