counter

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας καταθέτει σήμερα ως μάρτυρας - Η παράκληση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας καταθέτει σήμερα ως μάρτυρας - Η παράκληση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας καταθέτει σήμερα ως μάρτυρας - Η παράκληση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Με την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος θα ανέβει στο βήμα του μάρτυρα προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις καταγγελίες σε βάρους του Πέτρου Φιλιππίδη, συνεχίζεται σήμερα η δίκη του ηθοποιού στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

«Είχα μπει ως μάρτυρας υπεράσπισης  χωρίς να ερωτηθώ. Εγώ θα πάω στο δικαστήριο και αυτά που πρέπει να πω θα τα πω. Δεν λέει η κλήση επάνω τι μάρτυρας είμαι. Όταν είχα πρωτοπάει στον εισαγγελέα ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης χωρίς να ερωτηθώ αν ήθελα να πάω. Αισθάνομαι μεγάλη αμηχανία, αισθάνομαι πολύ μεγάλη θλίψη μέσα μου για όλα όσα έχουν συμβεί αλλά θα λειτουργήσω με βάση τη συνείδησή μου όπως πάντα» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης αναμένεται να ολοκληρώσει την κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου, σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η εξέταση από δικαστές και ενόρκους, του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα.

Η κατάθεση του προέδρου του ΣΕΗ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς υπήρξε, συνεργάτης και προσωπικός φίλος με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τη σύζυγο του, Ελπίδα Νίνου. Παράλληλα από στοιχεία της δικογραφίας φέρεται ο Σπύρος Μπιμπίλας να είναι το πρόσωπο εκείνο που έφερε εμμέσως σε επαφή με τον Πέτρο Φιλιππίδη με την γυναίκα που σήμερα τον καταγγέλλει για βιασμό της.

Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε δηλώσεις στις κάμερες και έκανε έκκληση προς τους δημοσιογράφους να μην πηγαίνουν να περιμένουν με κάμερες τον ηθοποιό και τη σύζυγό του έξω από το σπίτι τους.

«Σεβόμαστε και σέβονται απόλυτα το έργο που κάνατε οι δημοσιογράφοι. Παράκληση: Έχετε πλάνα από όταν έρχεται ο κ. Φιλιππίδης στα δικαστήρια. Μην έρχεστε στο σπίτι του γιατί είναι μία πολυκατοικία που μένουν ηλικιωμένοι άνθρωποι, ενώ υπάρχουν και παιδιά που πάνε στο σχολείο και δημιουργείται αναστάτωση. Σεβαστείτε αυτή την ιδιωτική ζωή που έχουν οι ένοικοι που μένουν στην ίδια πολυκατοικία με τον Πέτρο Φιλιππίδη» είπε, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR