counter

Διάσημες, σχεδίασαν πολυτελείς θήκες γλυκών και donuts!

Διάσημες, σχεδίασαν πολυτελείς θήκες γλυκών και donuts!
Διάσημες, σχεδίασαν πολυτελείς θήκες γλυκών και donuts!

Οι πολύ γνωστές celebrities Heidy Clum, Joan Rivers και Sandra Lee ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και ένα αρκετά πρωτότυπο concept. Σε συνεργασία με σεφ και γευσιγνώστες κλήθηκαν να σχεδιάσουν μοναδικές στο είδος τους θήκες γλυκών με σκοπό αυτές να δημοπρατηθούν με κατώτατη τιμή τα 75 Ευρώ.

Οι θήκες αυτές θα περιέχουν η καθεμία από δύο donuts γεμιστά με κρέμα κολοκύθα και γαρνιρισμένα με φύλλα χρυσού 24 καρατίων. Αυτό κι αν θα ναι πρωτότυπο γλυκό δηλαδή…. Η Heidi Klum σχεδίασε μία αρκετά εντυπωσιακή θήκη με πολύχρωμα στρας που στο χερούλι γράφει περίτεχνα το όνομα της με μία καρδούλα.

Η Joan Rivers σχεδίασε μια πιο καλλιτεχνική θήκη με ζωγραφισμένα λουλούδια και πολύ χρώμα. Η Sandra Lee από την άλλη σχεδίασε μία θήκη που αναγράφονταν επάνω της λέξεις – πηγές έμπνευσης όπως hope και love.

Άλλες γνωστές celebrities οι οποίες θα πάρουν και αυτές μέρος σε αυτή τη φιλανθρωπική ενέργεια είναι οι: Jonathan Adler, Simon Doonan, Amanda Freitag, Christiane Lemiuex, Peter Som, David Stark, Vicente Wolf, και Janis Joplin.

Η δημοπρασία για αυτές τις ιδιαίτερες θήκες γλυκών θα διεξαχθεί από τις 18 μέχρι και τις 24 Νοεμβρίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR