counter

Διακοπές για δύο

Διακοπές για δύο
Διακοπές για δύο

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε καθώς είχε παρά πολύ ζέστη και ο μπαμπάς μας δούλευε αποφάσισα να πάρω την Αλεξάνδρα και να πάμε για δυο μερούλες στη θάλασσα να κάνουμε κανένα μπανάκι και να πάρουμε τον αέρα μας. Φόρτωσα λοιπόν τον σκύλο μας, τις βαλίτσες στο αυτοκίνητο και φύγαμε!!!


Ήταν η πρώτη φορά που ξεκινούσα να πάω κάπου διακοπές έστω και μίνι, χωρίς το Νίκο και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ένιωθα μια μικρή ανασφάλεια. Βέβαια για να είμαι ακριβό δίκαιη στο ίδιο μέρος, στην παραλία Παντελεήμονα  δηλαδή , κάνουν διακοπές και οι γονείς μου. Ακόμα είχαμε κανονίσει να έρθει  και η αγαπημένη μου ξαδερφούλα η Ζωή  μαζί με την αγαπημένη μου θεία. Όπως επίσης η μανούλα μου μας συνόδευσε και στο ταξίδι αλλά και τις δυο μέρες τρώγαμε μαζί και βρισκόμασταν. Οπότε δεν το λες ότι πήγα και μόνη μου εντελώς!!!


Ο καιρός ήταν πολύ καλός! Φύσαγε αρκετά ,αλλά ήταν ότι έπρεπε απο τα 40ντάρια της προηγούμενης εβδομάδας, να δροσιστούμε λίγο. Η θάλασσα είχε αρκετό κύμα και ήταν κάπως κρύα, αλλά παίξαμε ατελείωτα με τα κουβαδάκια στην αμμουδιά και σταματήσαμε( η Αλεξάνδρα) δηλαδή να φοβόμαστε το κύμα. Τρέχαμε ώρες και πλατσουρίζαμε κόντρα στα κύματα και απολαύσαμε το θαλασσινό αεράκι. Όταν δε , πηγαίναμε στο camping που έχουν τροχόσπιτο η μαμά μου η Αλεξάνδρα δεν ήθελε να φύγει με τίποτα απο το κουκλόσπιτό της όπως το αποκαλεί. Και το βράδυ στον Πλαταμώνα για τραμπολίνο και κρέπες. Μαζί μας πάντα και η Ζωούλα που μπορεί να είναι σε τελείως άλλη φάση καθώς είναι 16 χρονών, αλλά ξέρει πόσο την αγαπάμε και πόσο μας λείπει και το ίδιο νιώθει κι εκείνη οπότε ξέρει πως κάνουμε πια το νέο πρόγραμμα Αλεξάνδρας όπως το αποκαλούμε.


Έτσι πέρασε ένα όμορφο σαββατοκύριακο με πολύ παιχνίδι και φαγητό και πραγματικά ενώ στην αρχή μου φαινόταν δύσκολο ( καθώς αγχωνόμουν  πώς θα πηγαίνω βόλτα το σκύλο, που θα έχω τη μικρή όταν πηγαίνω βόλτα τον Άλφι, που θα τον αφήνω όταν λείπουμε εμείς, κι αν γαβγίζει κι ενοχλεί τους ένοικους του ξενοδοχείου; Και άλλα πολλά)... Τελικά συνειδητοποίησα ότι μερικές φορές μεγαλοποιούμε πράγματα και καταστάσεις στο μυαλό μας ενώ στην πραγματικότητα είναι όλα πολύ πιο απλά , εύκολα και ευχάριστα!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR