counter

Δημοσιογράφος τα "χώνει" στην Σάντυ Κουτσοσταμάτη: "Ξεκινάει δορυφορική εκπομπή θηλασμού"

Δημοσιογράφος τα "χώνει" στην Σάντυ Κουτσοσταμάτη: "Ξεκινάει δορυφορική εκπομπή θηλασμού"
Δημοσιογράφος τα "χώνει" στην Σάντυ Κουτσοσταμάτη: "Ξεκινάει δορυφορική εκπομπή θηλασμού"

Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Κι εκεί που είχαμε σχεδόν ξεχάσει το ατυχές περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Σάντυ Κουτσοσταμάτη που δέχθηκε παρατήρηση από security επειδή θήλασε δημόσια σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, έρχεται ο Νίκος Ζαχαριάδης για να μας θυμίσει το γεγονός.

Σάντυ Κουτσοσταμάτη Νίκος Ζαχαριάδης

Με άρθρο του στο protagon.gr, δίνει χιουμοριστική διάσταση στο γεγονός της διαμαρτυρίας μέσω θηλασμού που οργάνωσε η Σάντυ Κουτσοσταμάτη.

Γράφει χαρακτηριστικά: "Ένα ακόμα βήμα στoν αγώνα της για ελεύθερο, αποενοχοποιημένο και δημόσιο τάισμα μωρών, ξεκινά η γνωστή ψυχολόγος -με καθημερινή, ζωντανή εκπομπή- θηλασμού, που θα μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο, μέσω του δορυφόρου Hellas-Sat.

Μια επαναστατική ιδέα θέτει σε εφαρμογή η Σάντυ Κουτσοσταμάτη αντιδρώντας έτσι στην παρατήρηση που δέχθηκε από παρουσιαστή τηλεοπτικής εκπομπής, όταν -κατά τη διάρκεια συνέντευξης- θέλησε να θηλάσει το παιδί της και αντιμετώπισε βλέμμα απορίας (που, δικαίως, ερμήνευσε ως αποδοκιμασία).

Στην εκπομπή της, που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται «Ρουφ Γκάρντεν», η Σάντυ Κουτσοσταμάτη θα θηλάζει ζωντανά, ενώ ταυτόχρονα θα απαντάει σε τηλεφωνήματα του κοινού.

Στο συμβόλαιό της, πάντως, με την εταιρία παραγωγής, έχει μπει ρήτρα που προβλέπει ότι, σε περίπτωση που το παιδί της κας Κουτσοσταμάτη είναι χορτάτο και δεν θέλει να εκπληρώσει τις τηλεοπικές του υποχρεώσεις, η παρουσιάστρια υποχρεούται να το αντικαταστήσει με άλλο, που θα της παρέχει η παραγωγή.

Τέλος, μέσα στα άμεσα πλάνα της παρουσιάστριας για την εκπομπή, είναι να θηλάσει τον Γιώργο Κατίδη, τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ που προκάλεσε σάλο λόγω του ναζιστικού χαιρετισμού του, καθώς η Σάντυ θεωρεί ότι όλα αυτά τα κάνει επειδή δεν θήλασε αρκετά ως παιδί.".

Ο δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει πως το κείμενο αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR