Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό DownTown και τη Νάνσυ Φαφούτη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Ο γνωστός Chef μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς διαμορφώνετε αυτή την εποχή μια κουζίνα εστιατορίου αλλά και για το πως πλέον ο κόσμος επιλεγεί μέρη που θα επισκεφτεί για φαγητό.
«Τώρα έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικός ο χώρος και γίνεται σφαγή στα μαγαζιά. Η φάση είναι “ποιος την έχει μεγαλύτερη”, αλλά αυτό τελικά δεν έχει σημασία γιατί η γεύση είναι πολύ υποκειμενική. Είναι κάτι που με έχει ξενερώσει. Σήμερα, επίσης, όλοι ασχολούνται με το φαγητό, όλοι έχουν άποψη χωρίς καν να ξέρουν να μαγειρεύουν. Έχω ξενερώσει με το internet που σε κρίνουν πριν σε δοκιμάσουν.Έχω ξενερώσει που πλέον πας και τρως σε μέρη που έχεις ακούσει ότι είναι trendy. Παλιά γευόμασταν το πιάτο και δεν ξέραμε τι μας περίμενε. Πλέον δεν υπάρχει η έκπληξη και αυτό το πράγμα είναι η καταστροφή του μάγειρα».
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)