counter

Δημήτρης Παπανώτας: "Είχα πει στον ΣΥΡΙΖΑ να παραιτηθώ αν δεν έχουν τα κότσια να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις που θα δεχθώ"

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μετά την διαγραφή του από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Στέφανου Κασσελάκη, μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας

 «Είναι μια μεγάλη νίκη που κατάφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης και τα υπόλοιπα κόμματα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Τους δίνω τα συγχαρητήριά μου για τον ρηχό τρόπο σκέψης με τον οποίο αντιμετώπισαν το ζήτημα και ειλικρινά λυπάμαι, αλλά χαίρομαι από την άλλη πλευρά γιατί όταν μπαίνεις σε έναν στίβο να δώσεις έναν αγώνα και οι συνθήκες δεν είναι οι πρέπουσες, το καλό είναι να το μαθαίνεις πολύ νωρίς. Εγώ από χθες είχα μιλήσει με υψηλά ιστάμενους του κόμματος και είπα: Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις τις οποίες σίγουρα θα δεχτώ – γιατί είμαι ένας υποψήφιος που πάντα είναι στο κέντρο της προσοχής, τότε να παραιτηθώ. Μου είπαν όχι, είμαστε δίπλα σου και στο πλευρό σου. 

Δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο», είπε και συνέχισε:  «Καλή συνέχεια εύχομαι στον κύριο Κασσελάκη, Θέλω να του θυμίσω ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανήρτησε».

Στη συνέχεια, η Τατιάνα Στεφανίδου σχολίασε ότι η διαγραφή του έγινε κατόπιν αιτήματος της Σοφίας Μπεκατώρου κι ο ίδιος συμφώνησε.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας: Θύελλα αντιδράσεων με τα όσα είπε για τη βία κατά γυναικών - Η απάντηση της Σοφίας Μπεκατώρου

"Αν θέλει να μετρήσουμε τις απόψεις μας, σε πολλά ζητήματα, εγώ είμαι πρόθυμος να βρεθούμε σε μια τηλεοπτική συζήτηση με την κυρία Μπεκατώρου για να μιλήσουμε για όλα τα ζητήματα. Ότι καταφέρνουν και αλλάζουν την ατζέντα όταν ο κόσμος πεινάει και δεν μπορεί να παει σουπερμάρκετ, ότι αντιμετωπίζει κράτος με έλλειμμα στο κράτους δικαίου, ότι αντιμετωπίζει ανασφάλεια στον δρόμο και υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα και η κυρία Μπεκατώρου μεταφέρει στην ατζέντα την παρεξήγηση μιας δήλωσης...

Ούτε εσύ Τατιάνα όμως έφτιαξες ολόκληρη…", ανέφερε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας και η ίδια του εξήγησε πως για να βγει γρήγορα το θέμα στον αέρα έγινε μοντάζ με ό,τι υλικό υπήρχε από τις εκπομπές. 

"Ούτε εγώ το έχω όλο το βίντεο, το έχει μόνο ο ΣΚΑΙ αν το έχει κρατήσει και δεν το έχει ανακυκλώσει. Δεν τίθεται θέμα περί αυτού. Όμως όντως χάθηκε η ουσία..." είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και στη συνέχεια η παρουσιάστρια σχολίασε ότι ο ίδιος εκτίθεται κάθε μέρα και πως οι απόψεις του, κάποια στιγμή θα είχανε βγει προς τα έξω αν ήταν ρατσιστικές ή κατά των γυναικών.

"Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος δεν κρίνεται από μια αποσπασματική δήλωση", τόνισε η Τατιάνα Στεφανίδου και συμπλήρωσε ότι όπως ακούστηκε η δήλωση είναι λάθος αλλά κάτι έχει προηγηθεί και δεν έχει ακουστεί στον αέρα ολόκληρο το απόσπασμα με τον Δημήτρη Παπανώτα. 

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR