counter

Δημήτρης Κόκοτας: Όσα συνέβησαν στις πρόβες του "J2US" - "Άρχισε να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας"

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου "Γεώργιος Γεννηματάς" εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από έμφραγμα που υπέστη και η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Να σημειώσουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής κατά την διάρκεια των προβών του για το "Just the two of us" ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και από την εταιρεία παραγωγής αμέσως έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και κλήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, "Happy Day", έγινε γνωστό πως στον Δημήτρη Κόκοτα έχει τοποθετηθεί και στεντ.

Δείτε επίσης! Παγώνη για Κόκοτα: "Θα βγει ανακοινωθέν σήμερα για την κατάσταση της υγείας του - Περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα"

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha μίλησε και ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα την ώρα που ένιωσε την έντονη αδιαθεσία.

Ο λόγος για τον στυλίστα του μουσικού show του Alpha, Κώστα Ζήση.

Όσα είπε ο Κώστας Ζήσης για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι, ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήρθε πάλι στο καμαρίνι, μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα αμέσως το 166, μας σύνδεσαν με τον γιατρό και μίλησαν απευθείας με τον Δημήτρη που τους είπε ακριβώς τι ένιωθε. Ο Δημήτρης είπε ότι του μουδιάζει το χέρι, έχει τάση για εμετό, πόνο στην καρδιά. Ο γιατρός είπε ότι στέλνει αμέσως διασώστη, που ήρθε μέσα σε 20 λεπτά, και λίγο μετά ήρθε και το ασθενοφόρο. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του, δεν λιποθύμησε. Ήταν ψύχραιμος. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζήσης για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR