counter

Δημήτρης Κόκοτας: Γιατί δεν προχώρησε η διαδικασία αποσωλήνωσής του - Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου "Γεννηματάς" συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας ύστερα ύστερα από το καρδιακό επεισόδιο και το έμφραγμα που υπέστη στις (28/03). 

Όπως αποκάλυψε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στην "Super Κατερίνα" την Τρίτη, οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν θα γίνει ούτε σήμερα καμία διαδικασία αποσωλήνωσής του, καθώς πρέπει να γίνουν ακόμη κάποιες απαραίτητες εξετάσεις.

"Δεν προχώρησαν καν στη διαδικασία της αποσωλήνωσης οι γιατροί, γιατί χθες αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνουν κάποιες πολύ αναγκαίες εξετάσεις για να δούνε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός του Δημήτρη Κόκοτα, θέλοντας πραγματικά να ακολουθήσουν τον σωστότερο τρόπο για να μπούνε στη διαδικασία της πλήρους αποσωλήνωσης. 

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Κόκoτας: Διασωληνωμένος ο τραγουδιστής - Το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις, αποφάσισαν ότι δεν θα είναι η σημερινή ημέρα αυτή που θα γίνει η αποσωλήνωσή του και μάλιστα θα περιμένουν ίσως κάποια 24ωρα ακόμα μέχρι να είναι πλήρως ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

Αυτό που θέλουν να εξασφαλίσουν είναι ότι ο Δημήτρης Κόκοτας με ασφάλεια θα οδηγηθεί στην αποσωλήνωση και ότι όταν γίνει αυτό, ο οργανισμός του θα αντιδράσει και θα είναι όλα πολύ καλά" τόνισε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR