counter

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όσα αποκάλυψε λίγο πριν γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά – “Θα είμαι μέσα στον τοκετό”

Εκτός εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 8/01 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς η Ιωάννα Τούνη γεννάει από στιγμή σε στιγμή.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του Mega και αποκάλυψε πως το ζευγάρι περιμένει τα αποτελέσματα του PCR τεστ, προκειμένου να μπει στο μαιευτήριο για να ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού.

Δείτε επίσης -  Δημήτρης Αλεξάνδρου: Εκτός εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι” – Στο μαιευτήριο για να γεννήσει η Ιωάννα Τούνη

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Όσα είπε λίγο πριν γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

«Μου λείπετε πραγματικά και χαίρομαι που βλέπω ότι η καρέκλα μου λείπει και δεν την έχει πάρει κάποιος άλλος. Πήγαμε στο νοσοκομείο το πρωί, κάναμε το PCR και περιμένουμε την απάντηση για να μπορέσουμε να μπούμε στο νοσοκομείο και να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες σιγά-σιγά. Περιμένουμε. Ψύχραιμος είμαι, ανυπομονούμε με την Ιωάννα να ζήσουμε την καλύτερη στιγμή της ζωής μας και θέλει ψυχραιμία.

Η Ιωάννα είναι καλά, περιμένει τα αποτέλεσμα να ξεκινήσουμε σιγά – σιγά, να μπούμε μέσα, να δούμε πως είναι. Δεν ξέρουμε κανένας. Είναι κάτι που θα ζήσουμε μοναδικά. Θα μπω μέσα να τα κάνω όλα. Με τόσα που έχω διαβάσει, θα πω και 5-10 γνώμες στη γιατρό. Είναι κάτι που το περιμένω πώς και πώς και θέλω να είμαι μέσα», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε το παραπάνω βίντεο από την εκπομπή «Χαμογελά και Πάλι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR