counter

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Τις τελευταίες του βουτιές στην Ελαφόνησο απολαμβάνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λίγο πριν μπει στα τηλεοπτικά πλατό για τις ανάγκες του Style me Up στο οποίο θα συμμετέχει.

Μετά τον χωρισμό του από την επιχειρηματία και πρώην μοντέλο, Μαρία Καλάβρια ο ίδιος δηλώνει πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει σε μια νέα σχέση.

«Απόλαυσα φέτος τις διακοπές μου, ηρέμησα, είδα πολλούς φίλους και αναθεώρησα πολλά» αναφέρει μιλώντας στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου και συμπληρώνει πως επέλεξε χαλαρά και καθόλου κοσμικά μέρη για τις διακοπές του, όπως τα Καμένα Βούρλα, ο Βόλος και η Ελαφόνησος.

Φυσικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δε γινόταν να μην αναφερθεί και στην Ελένη Μενεγάκη λέγοντας, «Μου λείπει σίγουρα η Ελένη Μενεγάκη, αλλά πρέπει να προχωράμε μπροστά στις νέες προκλήσεις. Η Ελένη είναι κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση».

Όσο για το νέο του τηλεοπτικό βήμα αναφέρει, «Θα είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής στο Style me Up με τη Μαρία Μπακοδήμου αλλά ακόμη περιμένουμε να ολοκληρωθεί το στούντιο, καθώς γίνεται μια προσεγμένη δουλειά. Πιστεύω ότι με το καλό την επόμενη εβδομάδα θα μπορούμε να το δούμε».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR