counter

Δήμητρα Παπαδήμα για "Δύο Ξένους": "Ο Μποσταντζόγλου και η Βανδή έγιναν αυτοκόλλητοι. Δεν ζήλεψα ποτέ"

Δήμητρα Παπαδήμα για "Δύο Ξένους": "Ο Μποσταντζόγλου και η Βανδή έγιναν αυτοκόλλητοι. Δεν ζήλεψα ποτέ"
Δήμητρα Παπαδήμα για "Δύο Ξένους": "Ο Μποσταντζόγλου και η Βανδή έγιναν αυτοκόλλητοι. Δεν ζήλεψα ποτέ"

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα και γύρισε τον χρόνο πίσω και την περίοδο που υποδυόταν την “Μάρα” στη σειρά των Ρήγα - Αποστόλου, “Δύο Ξένοι”.

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τις αναμνήσεις της από τα γυρίσματα της σειράς.

Δείτε επίσης! Δήμητρα Παπαδήμα: "Δεν έχω κοιμηθεί ποτέ στο ίδιο κρεβάτι με άντρα, αυτά που χρειάζονται και μετά χώρια"

Όσα είπε η Δήμητρα Παπαδήμα

«Μόλις είχα γεννήσει το παιδί μου, ήμουν πολύ… μαμά. Τότε μέναμε στα Βριλήσσια θυμάμαι, χτυπάει το τηλέφωνό μου και είναι η Άβα Γαλανοπούλου, που έπαιζε ήδη τότε στους Δυο Ξένους. Μου λέει: “Ο Ρήγας σε σκέφτεται για κάτι, μπορείς;”.

Της λέω “πού να αφήσω το παιδί;”, μου λέει: “έλα, για λίγα επεισόδια θα είναι”. Πήγα και τελικά ήταν περισσότερα τα επεισόδια.

Θυμάμαι ένα πολύ πρωινό γύρισμα που είχαμε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Είχαμε μία σκηνή που έπρεπε να με φιλήσει και ντρεπόταν να το κάνει, ντρεπόμουν κι εγώ. Αυτό μου έχει μείνει. Είμαστε και την ίδια ημερομηνία γεννημένοι. 24 Σεπτεμβρίου.

Ο Αίας Μανθόπουλος ήταν για μένα ένα συγκινητικό παιδί πάνω από το κανονικό, με πολλή σκέψη, τόση που δεν χρειάζεται. Ήταν φίλος μου και για τα επόμενα χρόνια. Η Χρυσούλα Διαβάτη ήταν η ψυχή του πλατό, τουλάχιστον για μένα. Με την τρέλα της, τη λάτρευε και τη λατρεύει ο Ρήγας. Όταν τσίριζε και την έπιαναν τα “τρελά” της, εγώ γέλαγα.

Κάποια στιγμή μου είπε ο Αλέξανδρος: “θα έρθει και ο Γιάννης να κάνει έναν ρόλο;” Του λέω: “πες του το εσύ”. Ήρθε και ήταν εκεί και η Δέσποινα Βανδή. Έγιναν αυτοκόλλητοι αλλά δεν ζήλεψα ποτέ.

Μας είχαν πει ότι θα πάμε και για τρίτη σεζόν αλλά τελικά δεν έγινε. Κρίμα. Δεν βλέπω τον εαυτό μου στις επαναλήψεις ποτέ. Μια-δυο φορές που με έχω δει είπα: “Παναγία μου, πώς γέρασα;”», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR