counter

Δήμητρα Ματσούκα: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν είχε μπομπονιέρες στον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη

Δήμητρα Ματσούκα: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν είχε μπομπονιέρες στον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη
Δήμητρα Ματσούκα: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν είχε μπομπονιέρες στον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη

Η Δήμητρα Ματσούκα την Δευτέρα 1/1 ήταν καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή της Φαίης Σκορδά για το 2024 στον ΣΚΑΙ.

Δείτε επίσης - Η Μαρία Ματσούκα για τον γάμο της αδερφής της Δήμητρας με τον Πέτρο Κόκκαλη: "Δεν έχω ούτε μία φωτογραφία"

Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ενώ δεν θα μπορούσε να μην μίλησε για τον γάμος της με τον Πέτρο Κόκκαλη που έγινε πριν λίγες ημέρες.

Όσα είπε η Δήμητρα Ματσούκα για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη

«Η σχέση μας τα έχει όλα, όπως όλες οι ανθρώπινες σχέσεις. Έχει και τα πάνω της και τα λιγότερα δυνατά, από άποψη χαράς. Όπως είναι η ζωή. Δεν είχα ποτέ σκεφτεί τον γάμο, θεωρούσα τον εαυτό μου αντισυμβατική σε πολλά κομμάτια της ζωής μου. Κατέληξα στο ότι το να παντρεύεσαι έναν άνθρωπο που αγαπάς, όταν δεν είναι οι πρώτες στιγμές με αυτή τη ζάλη του έρωτα, όταν δεν υπάρχει η επιθυμία για παιδιά, όταν δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που είναι πρακτικοί, μου φαίνεται εντελώς αντισυμβατικό και είμαι πολύ χαρούμενη που το κάναμε» αποκάλυψε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

«Το έζησα, όπως ακριβώς ήθελα. Ήμασταν άνθρωποι που πραγματικά μας αγαπούν και τους αγαπάμε πολύ γύρω στα 50 άτομα. Αποφύγαμε πράγματα που μας φαίνονταν κάπως γραφικά. Δεν είχαμε μπομπονιέρες, είχαμε αυτό που λέει η θρησκεία έναν δίσκο με κουφέτα. Δεν είχαμε πρόσκληση και ούτε είχαμε στείλει καμία διαδικτυακά. Τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ απλά. Έτσι μας βγήκε και στους δύο. Είχα φροντίσει να παραπλανήσω τον κόσμο λέγοντας για την 7η Δεκεμβρίου… Είχαμε την ελάχιστη δημοσιότητα. Όσοι άνθρωποι ήρθαν σε εμάς, τήρησαν την επιθυμία μας» εξήγησε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Δήμητρα Ματσούκα.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR