counter

Δήμητρα Βαμβακούση: "Έχω δει το κουστούμι του Γιώργου και μπορώ να πω τον παντρεύομαι κατευθείαν"

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας και η Ειρήνη Λουπασάκη.

Η Δήμητρα Βαμβακούση δύο μέρες πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ και αποκάλυψε πως έχει δει το κουστούμι του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Δήμητρα Βαμβακούση -  Οι δηλώσεις της λίγο πριν παντρευτεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Παντρευόμαστε, ψάχνω να βρω στον Τάσο (σ.σ κουμπάρος) να του βρω κοστούμι. Έχω δει το κουστούμι του Γιώργου και μπορώ να πω κατευθείαν τον παντρεύομαι ειλικρινά στο λέω και από πριν τον παντρευόμουν δηλαδή.  Στο γάμο προσπαθούμε να μην παρεξηγηθούν κάποιοι, να τους έχουμε όλους τους δικούς μας αυτούς που αγαπάμε και για μας είναι μία γιορτή αυτό προσπαθούμε να κάνουμε… τώρα αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι που μπορεί να μην έλαβαν προσκλητήριο μπορεί να μην τους άρεσε. Δεν ξέρω τι σχέση έχει ο Γιώργος με τον Γαβαλά πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Δεν νομίζω ότι έχουμε καλέσει άτομα που δεν γνωρίζουμε» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση.

Δείτε επίσης - Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά για τους καλεσμένους του γάμου του και τον λόγο που γίνεται τόσο γρήγορα

«Δεν είμαι αγχωμένη παρόλο που είναι κάποια πράγματα της τελευταίας στιγμής. Εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να ευχηθώ να έχουν όλη την διάθεση και την αγάπη που έχει ο Τάσος για εμάς που είναι φίλος της οικογένειας και εσύ για μας Φαίη μου με έχεις συγκινήσει ο τρόπος που έχεις χαρεί για εμάς. Να τον βλέπουν όλοι έτσι και να έχουμε θετική ενέργεια είτε έρθουν είτε δεν έρθουν» κατεληξε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η Δήμητρα Βαμβακούση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR