counter

Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: Ρομαντική απόδραση με προορισμό-έκπληξη τις ημέρες του Πάσχα

Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: Ρομαντική απόδραση με προορισμό-έκπληξη τις ημέρες του Πάσχα
Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: Ρομαντική απόδραση με προορισμό-έκπληξη τις ημέρες του Πάσχα

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι και ζουν μαζί όμορφες και μοναδικές στιγμές.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης κάνουν αρκετές κοινές εμφανίσεις και δημοσιεύουν φωτογραφίες τους στα social media, ενώ μιλάνε και ανοιχτά για τη σχέση τους.

«Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ρομαντική απόδραση στην Κύπρο για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealNews, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης θα ζήσουν ένα φωτεινό Πάσχα στην Κύπρο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, η τραγουδίστρια και ο σκηνοθέτης έχουν ήδη σχεδιάσει να περάσουν κάποιες από τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας στο Νησί της Αφροδίτης, όπου θα ανακαλύψουν όμορφα σημεία του νησιού και θα ξεκουραστούν έπειτα από μια απαιτητική σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε πως η Δέσποινα Βανδή αυτή τη σεζόν κάθε Κυριακή εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Κύπρου και συχνά ο Βασίλης Μπισμπίκης ταξιδεύει εκεί ώστε να είναι στο πλευρό της και να την απολαμβάνει επί σκηνής.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Δέσποινα Βανδή: Το φιλί που αντάλλαξε πάνω από την πίστα με τον Βασίλη Μπισμπίκη (βίντεο)

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης εκτός από την απόδρασή τους στην Κύπρο, θα αφιερώσουν κάποιες ημέρες στα παιδιά τους και δεν αποκλείουν να ταξιδέψουν λίγες ημέρες και σε έναν ρομαντικό προορισμό-έκπληξη, μακριά από όλους και από όλα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR