counter

Δεν έχει τελειωμό η κόντρα Αρναούτογλου - Περρή: "Αποφασίστε εσείς ποια είναι η κότα"

Δεν έχει τελειωμό η κόντρα Αρναούτογλου - Περρή: "Αποφασίστε εσείς ποια είναι η κότα"
Δεν έχει τελειωμό η κόντρα Αρναούτογλου - Περρή: "Αποφασίστε εσείς ποια είναι η κότα"

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Βαγγέλης Περρής

Η κόντρα Γρηγόρη Αρναούτογλου και Βαγγέλη Περρή καλά κρατεί και φαίνεται ότι ολοένα και φουντώνει μιας και εξακολουθεί να τροφοδοτείται η λεκτική τους αντιπαράθεση.

Ο Βαγγέλης Περρής έγραψε μεταξύ άλλων μέσα από την στήλη του στο Πρώτο Θέμα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

"Η ιδιότητα του κιμπάρη έχει ταυτιστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου- άλλωστε την επικαλείται συνεχώς ο ίδιος είτε βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό, είτε πίνει τη ρετσινούλα του και τρώει τη λακερδίτσα του στα ταβερνάκια του Golden Hall όπου συχνάζει γιατί του αρέσει η ζωή του ερημίτη. Πριν από μέρες, ο κιμπάρης Γρηγόρης βγήκε και δήλωσε ότι κάποιοι κακοί άνθρωποι πληρώνονται προκειμένου να τον λασπολογούν από τις “στήλες” τους. Επειδή αυτοί που ασχολούνται με τα τηλεοπτικά μέσω “στηλών” είναι ελάχιστοι και πιστεύουμε ότι αναφέρεται στην Αθηναΐδα Νέγκα, τον παρακαλούμε, σαν κιμπάρης που είναι, να προχωρήσει σε διευκρινίσεις μετά ονομάτων. Αλλά και να μην το κάνει, πάλι το “κάπα” του λεξιλογίου θα καταλαμβάνει, μια που με το ίδιο γράμμα αρχίζει και πτηνό το οποίο φημίζεται για τη λεβεντιά του".

Μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή Excellent o Bαγγέλης Περρής έδειξε να εμμένει στις απόψεις του και τα όσα έγραψε μόνο "έπεα πτερόεντα» δεν τα θεωρεί. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την ίδια εκπομπή, δεν άφησε ασχολίαστα τα λόγια του Βαγγέλη Περρή δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Για τον Βαγγέλη Περρή, επειδή η όλη φάση αρχίζει και γίνεται από αστεία έως γελοία: κάθε φορά ή θα γράφει στην εφημερίδα ή θα λέει κάπου αυτά που λέει. Το να ανοίγεις ένα μικρόφωνο ή να γράφεις σε μια εφημερίδα, χωρίς να έχεις αντίλογο, δεν έχει και ουσία. Τον θεωρώ ιδιαίτερα κακό και ψάχνει να βρει αφορμές να συζητιέται συνέχεια το όνομά του. Ακριβώς επειδή το να ανοίγεις ένα μικρόφωνο ή να γράφεις σε μια εφημερίδα δεν έχει ουσία, γι” αυτό τον κάλεσα στην εκπομπή. Δεν ήρθε. Οπότε πρέπει εσείς να αποφασίσετε ποιος είναι η “κότα” στην όλη ιστορία".

Δείτε τα όσα είπαν οι δύο παρουσιαστές στο ρεπορτάζ που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 28 Ιανουαρίου στον αέρα του Πρωινού: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR