counter

Δεν είναι ηλικιωμένη με μαγιό, αλλά 38χρονη ηθοποιός που από τις πλαστικές "κρέμασε"

Δεν είναι ηλικιωμένη με μαγιό, αλλά 38χρονη ηθοποιός που από τις πλαστικές "κρέμασε"
Δεν είναι ηλικιωμένη με μαγιό, αλλά 38χρονη ηθοποιός που από τις πλαστικές "κρέμασε"

Η Tara Reid, η 38χρονη ηθοποιός έπεσε θύμα της πολύ αδύνατης φιγούρας της. Τι εννοούμε με αυτό? Όταν μια γυναίκα έχει μια φαινομενικά καλλίγραμμη φιγούρα ντυμένη, περιμένεις με μαγιό να αντικρίσεις κάτι το αψεγάδιαστο, σύμφωνα με το πρότυπο που μας έχουν συνηθίσει οι χολιγουντιανές stars.

Ωστόσο η Tara Reid αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα αυτό. Αποφάσισε να πάει για μπάνιο στη παραλία του Miami και εκεί αποκαλύφθηκε ότι ενώ είναι πολύ αδύνατη έχει εμφανέστατα σημάδια χαλάρωσης αλλά και αρκετή κυτταρίτιδα. Η ηθοποιός έχει παραδεχθεί ότι έχει υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση και έχει κάνει πλαστική στήθους. Μάλλον η 38χρονη Tara Reid δεν είναι οπαδός του υγιεινού τρόπου ζωής καθώς στη παραλία αντί για φρούτα όπως μας έχουν συνηθίσει οι celebrities αποφάσισε ακομπλεξάριστα να φάει μια πίτσα μαζί με τον σύντροφο της Erez Eisen.

Όπως παραδέχτηκε και η ίδια η Tara Reid, η άνιση κατανομή του λίπους στο σώμα της είναι προϊόν αποτυχημένης χειρουργικής επέμβασης που υποβλήθηκε η σταρ το 2004. «Το στομάχι μου έχει μπει μέσα, δε βρήκα γιατρό αλλά χασάπη», είχε δηλώσει .Μετά από διορθωτική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το 2010 η Tara Reid αν και δεν αποκατέστησε πλήρως τη ζημιά αποκατέστησε την αυτοπεποίθηση της, ποζάροντας για το περιοδικό Playboy και δηλώνοντας: «Στο τέλος της ημέρας όταν ξαπλώνω στο κρεβάτι μου γνωρίζω ότι δεν είμαι τέλεια αλλά ξέρω ότι είμαι ο εαυτός μου»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR