counter

Η Demy μιλά για τη Δέσποινα Βανδή: "Εκτιμώ πολύ την αφοσίωση στην οικογένειά της..."

Η Demy μιλά για τη Δέσποινα Βανδή: "Εκτιμώ πολύ την αφοσίωση στην οικογένειά της..."
Η Demy μιλά για τη Δέσποινα Βανδή: "Εκτιμώ πολύ την αφοσίωση στην οικογένειά της..."

Στην εφημερίδα Real Life παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη η Demy, η οποία βρίσκεται αυτό το διάστημα σε πυρετώδεις προετοιμασίες αυτόν τον καιρό για την παρουσίαση των τραγουδιών της Eurovision. Ακόμα, αναφέρθηκε στη "μαμά" Δέσποινα Βανδή, την αγάπη της για το θέατρο (πρωταγωνιστούν μαζί στο μιούζικαλ Mamma Mia) αλλά και ότι μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο τραγούδι και το σανίδι.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Καπουτζίδης: Θα είναι ο παρουσιαστής του ελληνικού τελικού της Eurovision; - Τι απαντά στο FTHIS.GR;

Όσον αφορά στη Δέσποινα Βανδή, δήλωσε: «Την αγαπώ πολύ, είναι μεγάλη η χαρά που την έχω γνωρίσει καλύτερα και που είμαστε μαζί σε αυτή την υπέροχη δουλειά! Την εκτιμώ ιδιαίτερα για τον επαγγελματισμό της και την εργατικότητα της, αλλά και την αφοσίωση στην οικογένεια της καθώς τα έχει πάει εξίσου περίφημα όσο και στην καριέρα της».

Μοιράζεται ανάμεσα σε θέατρο και τραγούδι και έχει εντυπωσιάσει σε αρκετά μιούζικαλ έως τώρα. Κλίνει περισσότερο σε ένα από τα δύο ή της αρέσουν και τα δύο εξίσου;

«Τα αγαπώ και τα δυο πολύ. Το τραγούδι είναι μεγάλο κομμάτι του μιούζικαλ και γι' αυτό το νιώθω και τόσο κοντά μου. Δεν θα εγκατέλειπα ποτέ τη δισκογραφία για να ασχοληθώ μόνο με το θέατρο. Με πολύ κόπο προσπαθώ να τα συνδυάζω»

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR