counter

Δείτε τον χίπη αδερφό της Jennifer Aniston, που ζει σε φορτηγάκι και κάνει surf

Δείτε τον χίπη αδερφό της Jennifer Aniston, που ζει σε φορτηγάκι και κάνει surf
Δείτε τον χίπη αδερφό της Jennifer Aniston, που ζει σε φορτηγάκι και κάνει surf

Μπορεί να ενώνονται με δεσμούς αίματος αλλά φαίνεται ότι δεν τους ενώνει τίποτε άλλο. Ο 24χρονος ετεροθαλής αδερφός της Jennifer Aniston, γιος του Έλληνα John Aniston (Γιάννη Αναστασάκη) και της δεύτερης συζύγου του Sherry Rooney, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ακολουθεί ένα μποέμικο τρόπο ζωής έχοντας ενστερνιστεί μια χίπικη νοοτροπία, εκ διαμέτρου αντίθετη από την νοοτροπία της χολυγουντιανής σταρ αδερφής του.

Ο Άλεξ Άνιστον, κάθε χρόνο ζει για έξι μήνες κάνοντας σερφ και διαμένοντας σε ένα φορτηγάκι-τροχόσπιτο που βρίσκεται παρκαρισμένο στις παραλίες της Σάντα Κρουζ  ενώ τους υπόλοιπους έξι σε μια φάρμα στην Αλάσκα.

 «Ζήσε ελεύθερα» αναγράφει το τατουάζ που κοσμεί την κοιλιά του, όπως και πολλά ακόμη σε φανερά ή..απόκρυφα σημεία του σώματός του. Όπως έχουν δηλώσει φίλοι του νεαρού ετεροθαλούς αδερφού της Τζένιφερ, Άλεξ, απεχθάνεται τα φώτα της δημοσιότητας και ό,τι αφορά την showbusiness. Δηλώνει απλά «καλλιτέχνης- ταξιδευτής». Τα δύο αδέρφια αγνοούν επιδεικτικά την ύπαρξη ο ένας του άλλου, ενώ η Τζένιφερ, όπως αναφέρουν οι κύκλοι της τον σνομπάρει διαρκώς αρνούμενη μάλιστα να τον καλέσει μέχρι και στον γάμο της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR