counter

Δείτε πως είναι άβαφη στα 43 της το top model Claudia Schiffer!

Δείτε πως είναι άβαφη στα 43 της το top model Claudia Schiffer!
Δείτε πως είναι άβαφη στα 43 της το top model Claudia Schiffer!

Το όνομα της Claudia Schiffer φιγουράριζε για χρόνια στις πρώτες θέσεις της μαρκίζας με τα supermodels της δεκαετίας του ΄90. Το περιοδικό Forbes, μάλιστα , τη συγκαταλέγει ανάμεσα στα πιο πλούσια μοντέλα του κόσμου. Στα 43 της χρόνια, ούσα μητέρα 3 παιδιών – της Clementine, της Cosima και του Caspar- και παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Matthew Vaughn, το διάσημο supermodel δεν έχει να ζηλέψει πολλά από τις μικρότερες συναδέρφους της, αφού παραμένει ακόμα εντυπωσιακή, γυμνασμένη και καλλίγραμμη.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε το πρωί της Κυριακής 10 Νοεμβρίου, casual ντυμένη με winter outfit και χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε δρόμο του Λονδίνου. Η επιδερμίδα της ακόμα αλαβάστρινη και τα μαλλιά της λαμπερά και πλούσια, με εκείνη να κλέβει τις εντυπώσεις με την φυσική της ομορφιά και την απλότητά της.

Έχοντας ποζάρει για 700 εξώφυλλα περιοδικών σε όλο τον κόσμο, δείχνει να έχει διατηρήσει την πάλαι ποτέ γοητεία της που έκανε τα αρσενικά όλου του κόσμου να μένουν εκστασιασμένα μπροστά στην θέα της. Αξίζει να σημειωθεί  ότι πρόσφατα φωτογραφήθηκε με την Νaomi Campbell για την παγκόσμια Εκστρατεία κατά του Καρκίνου του Μαστού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR