counter

Δείτε ποια Ελληνίδα ηθοποιός έγινε ίδια ο Ξέρξης από τους 300

Δείτε ποια Ελληνίδα ηθοποιός έγινε ίδια ο Ξέρξης από τους 300
Δείτε ποια Ελληνίδα ηθοποιός έγινε ίδια ο Ξέρξης από τους 300

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μπορεί να μεταμορφώθηκε στη Βασίλισσα Πενθεσίλεια για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης με τίτλο “Τρωικός πόλεμος” που θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο αλλά η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα μπορούσε κάλλιστα να είναι βασίλισσα.

Ο Ξέρξης από τους 300 και η ηθοποιός είναι ολόιδιοι!

Η ομορφιά της, το καλλίγραμμο σώμα και η δυναμική της προσωπικότητα είναι ότι πρέπει για να ενσαρκώσει την Βασίλισσα των Αμαζόνων Πενθεσίλεια. Μια καταπληκτική φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην οποία είναι ίδια ο Ξέρξης από την ταινία “οι 300”. Το μακιγιάζ και η μεταμόρφωση είναι μοναδική και η ηθοποιός πράγματι μοιάζει με Αμαζόνα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μοιάζει με τον κινηματογραφικό Ξέρξη από την γνωστή ταινία.  Γεμάτος κοσμήματα αλυσίδες και χαλκάδες στη μύτη και τα αυτιά δεν απέχει πολύ από τη σαγηνευτική αμαζόνα που σύντομα θα τη δούμε να ερμηνεύει το ρόλο της στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς.

Στη νέα υπερπαραγωγή της Ελληνικής Θεαμάτων που θα ανέβει στο θέατρο Παλλάς πρωταγωνιστεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου ενώ μαζί της θα είναι οι Αντίνοος Αλμπάνης, Μάξιμος Μουμούρης, Δούκισσα Νομικού και Γιώργος Νούσης.

Ο “Τρωικός πόλεμος”, είναι ένα υπερθέαμα για όλη την οικογένεια, και θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου.

Ξέρξης

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR